Nuoleminen prostituutio laki

Ilmoituksissa saatetaan mainita tästäkin, mutta jos ei mainita, niin kysy suoraan. Yleensäkin prostituoiduilta voi kysyä asioita ihan suoraan niiden oikeilla nimillä. Ei tarvitse siis kierrellä ja kaarrella niin kuin siviilipanojen kanssa. Mies yli 70v Yleensä olen nuollut etenkin kaikkien aasialaisten naisten ja tyttöjen tortut, ja ovat pääosin suostuneet paljaaltaan, mutta ovat sieä ennen pesseet wittunsa huolella.

Olen nuollut noin thaimaalaisen hävyt enkä ole saanut mitään tautia, edes herpestä. Monet saavat kunnon orkut joiden jälkeen ovat vuorossa imutukset, kuusysit ja panot helpommin. Nykyisin minulla on muutama luottoyhteys, jotka nuolen aina ennen muita kisoja molemminpuoliseksi yhteis- toiveeksi. Olen jo ikämies ja aika hidas. Tytöt tykkäävät kovasti nuolentataidoistani. Kyllä minä ainakin lähes aina haluan ennen varsinaista seksiä nuolla pillua.

Pidän kovasti prostituoiduista jotka eivät vaadi kondomin käyttöä kai se on joku halu saada geeninsä eteenpäin ilman että täytyisi kestää jonkun rääkyvän lapsen itkua ja vaihtaa sen vaippoja.

Suojaamattomassa suuseksissä on aivan yhtä suuri riski saada seksitauti kuin suojaamattomassa emätin tai anaaliyhdynnässäkin. Oleellista on limakalvokontakti ja suun limakalvo on tässä suhteessä samanlainen kuin emättimen, siittimen, anaalikanavan tai peräsuolen limakalvokin.

Saavana osapuolena suuseksissä saadaan yleensä terskan limakalvokontakti ja usein myös spermaa tai muita siittimen eritteitä. Monet sukupuoliteitse leviävät tautien aiheuttajan elävät limakalvojen pinnalla varsin usein oireettomina ja siten tarttuvat toiseen osapuoleen limakalvojen koskettaessa toisiaan. Näitä ovat klamydia, tippuri, herpes, HIV ja papillomavirus, josta voi joskus kehittyä kondylomamuodostuma.

Myös B- ja C hepatiitti eli maksatulehdusta aiheuttavat virukset voivat levitä sukupuoliteitse ja limakalvokontakteissa. Kaikki nämä sairauden aiheuttajat voivat elää limakalvoilla oireettomina ja varmaa sukupuolitaudin oiretta ei ole olemassakaan. Suun limakalvolla taudin aiheuttajat pesivät yleensä nielurisojen limakalvolla.

Toi ei oikeasti pidä paikkaansa. Niin ehkä kerrotaan virallisena totuutena, jotta saadaan ihmiset pidättäytymään suojaamattomasta suuseksistä. Taudit tarttuvat suun kautta huomattavasti vaikeammin.

Tämä johtuu siitä, että sylki on tehokas bakteerien ja virusten tappaja. Jos suun limakalvoilla ei ole haavoja, esimerkiksi tippuri ja klamydia eivät koskaan tartu suuhun. Ne voivat tarttua nieluun, jonka vuoksi tartunnan aiheuttajan pitäisi joutua sinne.

Monia bakteeriliemiä voi purskutella suussa ilman tartuntaa, kunhan ei anna niiden mennä syvemmälle nieluun. Tartunta suuseksissä on mahdollista, mutta huomattavasti epätodennäköisempää kuin yhdynnässä. Tämän voi sinulle vahvistaa kuka tahansa sukupuolitautilääkäri. Nuolemalla voit tartuttaa oman huuliherpeksesi seuraavaan nuolevaan asiakkaaseen. Horot tarjoavat yleisesti suojaamatonta suuseksiä, se on jyystäjien haalimis ja markkinointikeino.

Vakuusoikeus Verotus Vuokra-asiat Ympäristö ja asuminen. Palvelu on tarkoitettu käytettäväksi Suomessa. Näiden ulkopuolisten tuotteiden ja palveluiden tarjoajista käytetään nimitystä kolmas osapuoli jäljempänä "kolmas". Käyttämällä tätä Palvelua käyttäjä hyväksyy sen kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot itseään sitoviksi. Mikäli käyttäjä ei halua sitoutua näihin käyttöehtoihin, tulee hänen lopettaa Palvelun käyttö välittömästi.

Materiaalin käyttöoikeudet ja immateriaalioikeudet 2. Palvelun ja kaiken sitä kautta saatavilla olevan materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat MINILEXille tai mahdollisille kolmansille osapuolille. Tämän Palvelun tai sitä kautta saatavilla olevan materiaalin osittainenkin kopiointi, käyttäminen, jäljentäminen, lainaaminen, muunlainen edelleenvälittäminen sekä muu kaupallinen hyödyntäminen missä muodossa tahansa ilman Palvelun kirjallista suostumusta on kielletty.

Tekijänoikeuden loukkaus voi johtaa rangaistusseuraamukseen sekä vahingonkorvausvastuuseen Palvelua tai jotain kolmatta kohtaan. Palvelun materiaalia voi kuitenkin vapaasti linkittää muille www-sivuille, kunhan linkitys ei ole kunnianvastaista tai arvotonta. Erityistapauksissa ota yhteyttä Palveluun. MINILEX ei takaa Palvelussa julkaistujen tekstien, kuvien, linkkien, erilaisten animaatioiden tai muiden teknisesti tallennettujen tietojen toimivuutta tai oikeellisuutta. Ne voivat sisältää teknisiä tai sisällöllisiä virheitä tai virheellisyyksiä.

MINILEX ei vastaa Palvelussa tai Palvelun käyttämiseksi tarvittavien ohjelmien toimivuudesta tai niissä esiintyvien virheiden tai häiriöiden vuoksi käyttäjälle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. MINILEX ei koskaan vastaa teknisten vikojen, huollon tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, viruksista, tietoliikennehäiriöistä tai niistä mahdollisesti aiheutuvista tiedon muuttumisista, katoamisesta tai muista vahingoista.

MINILEX ei vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä puutteellisuuksista tai virheellisyyksistä, eikä niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. MINILEX ei koskaan vastaa Palvelun kautta tapahtuvasta kolmansien markkinoinnista, niiden antamien tietojen oikeellisuudesta, eikä myöskään kolmansien markkinoimista tai tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Käyttäjän oikeudet ja vastuut 4. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Suomen lakeja ja asetuksia sekä hyvää tapaa käyttäessään Palvelua ja sen kautta välitettävää tietoa ja materiaalia. Käyttäjä vastaa siitä, että se ei välitä tai muutoin lainvastaisesti käytä tekijänoikeudella tai muulla immateriaalioikeudella suojattua materiaalia ilman asianmukaisen oikeudenhaltijan lupaa.

Käyttäjä on yksin vastuussa mainitun velvoitteen rikkomisen seuraamuksista. Käyttäjä yksin vastaa kaikista Palvelun käytöstä ja sen kautta välitettävien palvelujen ja tuotteiden tilaamisesta aiheutuneista kustannuksista ja muista seuraamuksista. Kysy lakimieheltä -palvelun säännöt 5. Kysy lakimieheltä -palvelussa noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia. Kysy lakimieheltä -palvelussa ei saa: Kysy lakimieheltä -palvelua käytetään aina käyttäjän omalla vastuulla. Kysy lakimieheltä -palveluun lähetetyt kysymykset julkaistaan niihin tulleiden vastausten myötä aina Palvelussa ja ne ovat siten aina sellaisenaan kaikkien saatavilla.

Älä koskaan mainitse henkilötietoja, arkaluonteisia tai salassapidettäviä tietoja tai mitään muuta, jota et halua julkaista kaikkien saataville. Mikäli yksikään mukana olevista yksityisistä lakimiehistä ei vastaa kysymykseen 24 tunnin kuluessa sen lähettämisestä, niin kysymykseen saataa vastata oikeustieteen opiskelija.

MINILEX, eikä kysymyksiin vastaavat lakimiehet mukaan lukien oikeustieteen opiskelijat ota missään tilanteessa mitään vastuuta palvelun kautta annettujen vastausten laadusta tai niiden seuraamuksista. Palvelussa annetut vastaukset eivät ole oikeudellisia ohjeita tai neuvoja, joihin sellaisenaan voisi välttämättä aina varauksetta luottaa.

Sinun tulee aina tehdä erillinen toimeksianto lakimiehen kanssa saadaksesi varmuuden lähettämääsi kysymystä koskevista juridisista oikeuksista tai velvoitteista. Käyttäjänä ymmärrät ja hyväksyt, että Kysy lakimieheltä -palvelun kautta saamasi lakimiehen mukaan lukien oikeustieteen opiskelijat ilmainen vastaus on mahdollisesti vain yleisluontoinen, alustava vastaus, joka ei välttämättä sellaisenaan ole sovellettavissa yksittäistapauksiin.

Käyttäjänä ymmärrät ja hyväksyt, että alustavan vastauksen antaneella lakimiehellä mukaan lukien oikeustieteen opiskelijat ei vastatessaan välttämättä ole ollut käytettävissään kaikkea kysymystäsi koskevaa informaatiota, eikä hän siten voi anta kaikenkattavaa vastausta.

Lakimiehen antaman alustavan vastauksen jälkeen voit itse olla yhteydessä lakimieheen ja tehdä halutessasi erillisen toimeksiantosuhteen hänen kanssaan.

Tällöin sopimus syntyy aina lakimiehen ja sinun välille, eikä Palvelu tai MINILEX Oy ole missään tilanteessa sopimusosapuolena tai vastuussa mainittua sopimussuhdetta koskien. Pieni osa kai sellaisten keikkojen ajasta on sitä varsinaista munan koittelua, kyllä mies tarvitsee joskus naisen huomiota ihan puhumallakin, kädestä pitämällä.

Ja se maksaminen ei ole yhtään sen kummempaa, kuin on maksaa lapselikalle tai siivoojalle. Myöskin siivooja ei välttämättä aina sydämestään rakasta sinua ja sinun kotiasi, kun tulee käymään, mutta siitä voi tulla mukavakin kohtaaminen jos ihminen saa korvauksen työstä. Olen nainen, ja vaikka kuinka nautin seksistä mieheni kanssa, tiedän että ei olisi yhtään vaikeaa saada seksistä maksu.

Kaikkein tärkeintä on nimenomaan turvallisuus, koska syy miksi en lähtisi prostituoiduksi on nimenomaan se, että ei ole paikkaa jossa saa olla, vaan pitäisi lähteä asiakkaitten mukaan autoihin ja hotellihuoneisiin.

Suomalaisetkin miehet ovat ihan sikoja monet. Koska yhteiskunta kriminalisoi naisen vanhimman ammatin, ja pitää sitä vähäarvoisena, eivät miehetkään kunnioita naista joka on prostituoitu-eli huora. Kävin strippausbaarissa tässä taannoin vilkaisemassa, ja siellä miehet olivat ympäri päissään ja puhuivat naisista alatyyliin. Olivat kuin irti varrestaan, kun saavat nähdä pari tissiä ja kuvittelevat että nyt tuli miesten ylivalta ja naiset on huoria todistetusti.

Vaimoillekin oli heti asenne tarjolla: Samanlaiset äijät viereisessä kapakassa olivat täysin eri vaihteella. MIetin että tällaistako täällä nykyään on. Ihmiset elävät kuin häkkieläimet, eivätkä tajua mistään mitään kun saavat vähän liekaa. Sama homma kaljan kanssa: Joka toisella tavallisella miehellä tai naisella on mäyris ja sixpäcki kainalossa arki tai sunnuntai, kun tulevat kaupasta ulos.

Tämä johtuu siitä, että kaikkea elämää ja olemista on säännöstelty kuin ihmisilllä ei olisi omia aivoja ollenkaan. Kun vapaus koittaa ei ole ihmisillä mitään tolkkua. Lapsillekin opetetaan vapauden ohessa aina vastuu. MIksi niin monet aikuiset miehet ovat Suomessa vielä lapsen tasolla? Ihan vielä lisäkommenttina tähän heittäisin sellaisen, että kyllä naisiakin maksullinen seksi kiinnostaa.

Tutkimusten mukaan Suomessa toimii — miesprostituoitua, jotka tarjoavat seksiä nimenomaan naisille. Puhumattakaan nyt siitä, että lähdetään etelään, joissa paikalliset miehet viihdyttävät turistinaisia. Vaikka toiminta ei olekaan aivan niin suoraviivaista kuin naisprostituoitujen, seurasta kuitenkin maksetaan aivan samalla tavalla.

Miesten tarjoamaa maksullista seksiä naisille ei paheksuta ollenkaan samalla tavalla kuin naisten tarjoamaa maksullista seksiä miehille.

Esillä 15 viestiä, 16 - 30 kaikkiaan Miten työviikkosi on sujunut? Siinä on liikaa turvallisuutta ja terveyttä vaarantavia tekijöitä, ei ilman kumia! Etenkin nuorilla ihmisillä pitäisi olla ja uskon, että enemmistöllä onkin, arvot kohdallaan.

Huorien osto on ihan pian rikollista. Juuri tehdää lakia että osto on kielletty. Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Uutiset Juuri nyt Vantaan Sanomat kesäkuu 22, Yle kesäkuu 22, SuomiKiekko kesäkuu 22, Suositut Seura kesäkuu 22,

Nuoleminen prostituutio laki -

Lisätietoa Otavamedian tietosuojasta löydät täältä. Mikä prostituutiossa on pielessä? Etsi Toggle navigation Valikko. Komissiota tukee myös pääsihteeri Ban Ki-moon. Kauppisen kanta perustuu siihen, että prostituutio on jo osa tätä yhteiskuntaa. Asiaa, jonka sinänsä uskon olevan periaatteessa ajatustesi mukaista, mutta joka ei tekstistäsi sellaisenaan kristallinkirkkaasti käy ilmi. Kirjautumisen edut Otavamedia-tilin kautta voit käyttää Otavamedian palveluja yhdellä käyttäjätunnuksella.

Nuoleminen prostituutio laki -

Koulutustaustaltaan seksinmyyjät eivät juuri poikkea muusta väestöstä: Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla. Tältä pohjalta en ole nähnyt ensimmäistäkään hyvää perustelua sille, miksi prostituution pitäisi olla laitonta. Oon yli 50, Vielä en ole tavannut yhtään niin hyvääää.

Laita viestiä sähköpostiini elina outlook. Kukkahattutädit voitte pysyä poissa, en lue kommentteja eikä minua oikeastaan edes kiinnosta. Onko täällä muita jotka harrastaa seuralaisena oloa? Olis kiva keskustella ja vaihtaa kuulumisia vaikka whatsapp ryhmässä. Jos innostaa ajatus niin voin postaa minun sp. Osoitteen niin tehdään ryhmä ja vaihdetaan numerot.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Prostituutio laki kovenee Prostituutio laki kovenee Annukka 9. Vaikka vielä ei varsinaista päätöstä kaikilta osin tullut niin ainakin lapsiporno ja moni muu asia saa jatkossa kovemmat seuraukset. Monethan itseään myvistä ovat lapsena seksuaalisesti hyväksi käytettyjä. Pahimmillaan jopa kuusi vuotta,lapsipornosta ym.

Onko Maria S lopettanu vai? Kysypä sitä itseltäsi jos luit tuon asiakokonaiuuden? Oletko Pion sama mietä? Ei kaikki seksi-ilmoittelu jatkossakaan on kiellettyä. Paritus ilmoittelu mikäli tietäen julkaisee! Joten ei kannata tietää. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joukkoviestintäväline voi joutua syytteeseen parituksesta, jos se julkaisee yhteystietoja seksi-ilmoitusten yhteydessä. Joku muu taas nuolee mun K Seksi-mainonta joka ei täytä määritelmää. Sukupuoli yhteys tai siihen rinnastettava teko.

Jatkaa ilmoittelua eri medioissa. Ja näitä on paljon. Miksi haluat viedä myös Suomen tuhansilta sadomasokisteilta pornon pois? Miksi väkivaltapornosta tehtiin laitonta? Sano yks järkevä syy miks ei? Jos olet yhtään seurannut asioita tuo se laillistettu prostituutioasia aivan julmetusti rikollista toimintaa ja sitä ei NORMAALI henkilö varmaankaan halua??? Miksi pitäisi olla väkivaltapornoa??????

Joka sellaisesta tykkää pitää olla henkisesti sairas. Erotiikka on kokonaan toinen asia.! Se joka erotiikan yhteydessä nauttii väkivallasta pitää sulkea laitokseen, jossa ei aiheuta vaaraa muille ihmisille. Suomalaisten tekemä seksityö on yleisimmin kausittaista ja sitä harjoittavat pienituloiset. Periaatteessa Tiinakin olisi voinut kitkutella päivätyönsä palkalla, mutta silloin hänellä ei esimerkiksi olisi ollut varaa asua Helsingin keskustassa.

Opintolainan ja monen kuukauden vuokratakuun maksuerä saivat hänet tekemään päätöksen: Tiinan seksi-ilmoitus on tarkka, sillä hän ei halua yllätyksiä. Ennen jokaista asiakastapaamista hän sopii yksityiskohtaisesti, mitä suostuu tekemään suutelemaan, yhdyntään, seuralaiseksi ja mistä tulee lisähintaa anaaliyhdyntä, piiskaaminen. Listassa on myös hinnat. Kun ulkomaalainen seksityöläinen laskuttaa tällä hetkellä noin euroa per akti, puoli tuntia suomalaisen Tiinan seurassa maksaa ilman ekstrapalveluita euroa.

Viikonloppuisin, kun Tiina voi halutessaan keskittyä pelkkään sivutyöhönsä, hänellä voi olla kahdesta kahdeksaan asiakasta päivässä. Se on paljon puhtaana käteen. Tiina ei aio lopettaa seksityötä lähiaikoina, mutta mahdollinen uusi laki huolestuttaa häntä.

Ja nyt ei kuitenkaan ole kyse rikollisesta toiminnasta. Ja hän voi vaatia ettei käytä kondomia, jottei rikospaikalle jäisi todistusaineistoa. Tiina ei ole valmis joustamaan turvallisuudestaan. Hänellä onkin siihen varaa. Hän on valkoihoinen suomalaisnainen, joka voi valita asiakkaansa.

Osa suomalaisista seksityöntekijöistä on sitä mieltä, että kriminalisointi olisi vain hyvä asia, sillä se pitäisi ulkomaalaiset ja etenkin laittomasti maahan tulleet ja paperittomat poissa markkinoilta.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula on tutkinut suomalaista prostituutiota ja profiloitunut seksityöntekijöiden oikeuksien puolustajaksi. Hän haluaa kuitenkin korostaa ideologista taustaansa. Poliitikkona tehtäväni ei kuitenkaan ole moralisoida vaan turvata ihmisten perusoikeuksien toteutuminen.

Kontula ei usko, että ihmiskauppa vähenisi sillä, että Suomi ottaisi mallia Ruotsista. Ensin lain puolustajat vetoavat ihmiskaupan ehkäisyyn. Mutta jos huomauttaa, ettei tällaisesta vaikutuksesta ole todisteita, tavoite muuttuu yleisen prostituution ehkäisyksi.

Kun esittää, ettei ole olemassa mitään näyttöä siitä, että laki ehkäisisi prostituutiota, sanotaan, että halutaan yleisesti vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin. Jaana Kauppinen työskentelee toiminnanjohtajana Pro-tukipisteessä, joka tarjoaa muun muassa terveyspalveluita seksityöntekijöille. Marraskuussa järjestetyssä Seksin osto rikoksena ja ilmiönä -seminaarissa todettiin, että jokaisen pitäisi tehdä päätös siitä, haluaisiko että yhteiskunnassa on prostituutiota.

Mutta kannattaa miettiä, millä hinnalla ja erityisesti kenen kustannuksella haluaa poistaa jotakin sellaista, mistä ei pidä. Kauppisen kanta perustuu siihen, että prostituutio on jo osa tätä yhteiskuntaa. Hänen mielestään nyt on myöhäistä keskustella siitä, halutaanko sitä Suomeen vai ei.

Ne ihmiset kantavat sen ilmiön itsessään. Se ei voi olla työtä. Me emme koskaan pääse edes keskustelemaan seksityötä tekevien oikeuksista, emmekä siis myöskään heihin kohdistuvista oikeuksien loukkauksista. Kauppinen on kuitenkin nähnyt, että monille seksityö on ainoa mahdollinen työ hankkia toimeentulo. Esimerkiksi ne nuoret, jotka eivät mene kouluun, töihin tai armeijaan, menettävät kaikki tuet.

Me Pro-tukipisteessä näemme niitä nuoria prostituoituina. Eikä niitä ole yksi tai kaksi. Suomessa on useita tällaisia rakenteellisia loukkuja. Kaikki eivät ole Suomesta. Ihmiskauppaan hän on työssään törmännyt kymmeniä kertoja. Olemme ottaneet ihmiskaupan puheeksi henkilön itsensä kanssa.

Ihmiskaupan uhri ohjataan auttamisjärjestelmään, mutta vain jos hän itse suostuu. Kauppinen uskoo, että osa ihmiskaupan uhreista on varmasti jäänyt tunnistamatta, mutta potentiaalisten uhrien määrien arvioinnissa pitää olla varovainen. Oli sitten kyse prostituutio- tai maahanmuuttopolitiikasta. Helsingin poliisin rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson on ollut työssään tekemisissä helsinkiläisen prostituutiokentän kanssa 15 vuotta.

Useimmat seksityöntekijät ottavat häneen suoraan yhteyttä, jos kohtaavat väkivaltaa tai epäasiallista kohtelua. Erikssonin tietoon ovat tulleet myös kaikki Helsingissä tutkittavana olleet ihmiskauppatapaukset, joihin poliisi on viime vuosina törmännyt. Kahdeksasta tapauksesta seitsemän on liittynyt seksuaaliseen ihmiskauppaan. Lailla pyritään vähentämään asiakaskuntaa. Jokainen, joka antaa tytölle rahaa seksistä, tietää syyllistyneensä rikokseen.

Pitää kuitenkin muistaa, että valtaosa ulkomaisistakin tytöistä on täällä vapaaehtoisesti. Eriksson arvelee, että Helsingin ulkomaalaisista prostituoiduista noin 70 prosenttia — joista suurin osa on virolaisia, venäläisiä ja tšekkejä — työskentelee omin päin. Loput 30 prosenttia tarvitsevat jonkinasteista parittajaa. Tänä päivänä parittajan yleisin työ on hommata ulkomailta tulevalle prostituoidulle asunto. Esimerkiksi romanialaiset prostituoidut ovat yleensä isojen paritusrenkaiden maahantuomia.

Prostituoidut ovat aika pitkälti tavallisia tyttöjä, jotka tekevät tätä työtä hankkiakseen rahaa. Heitä voi kiristää sillä, että jos et maksa vaadittuja maksuja, kerromme omaisillesi, mitä teet.

Älä koskaan mainitse henkilötietoja, arkaluonteisia tai salassapidettäviä tietoja tai mitään muuta, jota et halua julkaista kaikkien saataville. Mikäli yksikään mukana olevista yksityisistä lakimiehistä ei vastaa kysymykseen 24 tunnin kuluessa sen lähettämisestä, niin kysymykseen saataa vastata oikeustieteen opiskelija.

MINILEX, eikä kysymyksiin vastaavat lakimiehet mukaan lukien oikeustieteen opiskelijat ota missään tilanteessa mitään vastuuta palvelun kautta annettujen vastausten laadusta tai niiden seuraamuksista. Palvelussa annetut vastaukset eivät ole oikeudellisia ohjeita tai neuvoja, joihin sellaisenaan voisi välttämättä aina varauksetta luottaa. Sinun tulee aina tehdä erillinen toimeksianto lakimiehen kanssa saadaksesi varmuuden lähettämääsi kysymystä koskevista juridisista oikeuksista tai velvoitteista.

Käyttäjänä ymmärrät ja hyväksyt, että Kysy lakimieheltä -palvelun kautta saamasi lakimiehen mukaan lukien oikeustieteen opiskelijat ilmainen vastaus on mahdollisesti vain yleisluontoinen, alustava vastaus, joka ei välttämättä sellaisenaan ole sovellettavissa yksittäistapauksiin. Käyttäjänä ymmärrät ja hyväksyt, että alustavan vastauksen antaneella lakimiehellä mukaan lukien oikeustieteen opiskelijat ei vastatessaan välttämättä ole ollut käytettävissään kaikkea kysymystäsi koskevaa informaatiota, eikä hän siten voi anta kaikenkattavaa vastausta.

Lakimiehen antaman alustavan vastauksen jälkeen voit itse olla yhteydessä lakimieheen ja tehdä halutessasi erillisen toimeksiantosuhteen hänen kanssaan. Tällöin sopimus syntyy aina lakimiehen ja sinun välille, eikä Palvelu tai MINILEX Oy ole missään tilanteessa sopimusosapuolena tai vastuussa mainittua sopimussuhdetta koskien.

Palvelu ja MINILEX Oy pidättävät itsellään täyden oikeuden epäasiallisten tai laittomien kirjoitusten tai minkä tahansa kirjoituksen poistamiseen palvelusta. Häiriköinnistä saattaa seurata käyttäjän jäljittäminen IP-osoitteen perusteella sekä tarvittaessa poliisitutkinta. Käyttämällä MINILEXiä käyttäjä hyväksyy, että kaikki Palvelussa esiintyvät lakiartikkelit ja muut materiaalit ovat mahdollisesti vain yleisluontoisia ohjeita tai malleja, eivätkä siten sellaisenaan välttämättä sovellu käytettäväksi mihinkään yksittäiseen tapaukseen.

Palvelu, MINILEX Oy eivätkä lakiartikkelien tai muun materiaalin tuottajat vastaa missään tilanteessa Palvelun sisällössä mahdollisesti ilmenevistä puutteista tai virheellisyyksistä tai materiaalin käytöstä aiheutuvista ongelmista tai vahingoista.

Käyttäjänä voit lukea ja kopioida Palvelun tietoa omaan, ei-kaupalliseen käyttöösi, mutta et koskaan saa julkaista, uudelleenmyydä, vuokrata, lisensoida tai muutoin hyödyntää Palvelun tietoa taloudellisesti ilman erikseen Palvelun kanssa tehtävää kirjallista sopimusta. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia ja kaikki tätä sopimusta koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan tarvittaessa Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Palvelu pidättää itselleen täydet oikeudet muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Henkilötietojesi käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia. Palvelu käsittelee henkilötietoja vain, jos siihen on asiallinen syy tai se on muuten perusteltua. Henkilötietojen käsittely perustuu aina joko asiakassuhteeseen, johonkin vastaavaan asialliseen yhteyteen tai käyttäjän antamaan suostumukseen.

Antamiasi tietoja ei koskaan käytetä muuhun kuin asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä tilastointiin.

Palvelua voi selailla anonyymisti, eikä Palvelu kerää käyttäjän henkilötietoja selailun aikana. Mikäli rekisteröidyt tämän Palvelun jonkun palvelun käyttäjäksi, voit samalla antaa suoramarkkinointiluvan palvelun aihepiiriin liittyvän kaupallisen informaation lähettämistä varten. Palvelu ei koskaan luovuta tietojasi kenellekään ulkopuoliselle ilman suostumustasi. Palvelu tekee parhaansa suojatakseen käyttäjien luovuttamia tietoja, ottamatta kuitenkaan vastuuta rikollisen toiminnan seurauksena mahdollisesti tapahtuvasta henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöstä.

Palvelu pidättää itselleen täydet oikeudet muuttaa tätä yksityisyyden suojaa milloin tahansa. Tämä on Minilex Oy: Henkilötietoja koskevissa asioissa voitte olla yhteydessä: Minilex Oy Hallituskatu 11 C 44 Oulu tietosuoja minilex. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteet Henkilötietojen käsittelyn perusteena voi olla Minilexin ja asiakkaan välinen sopimukseen perustuva asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Rekisteriin voidaan tallentaa myös toimeksiantoihin välittömästi liittyviä muita henkilötietoja, joita voivat olla muun muassa asiakkaan vastapuolet tai yhteistyökumppanit. Minilex kerää ja käsittelee henkilötietoja vastatakseen yhteydenotto- ja tarjouspyyntöihin, hoitaakseen juridisia toimeksiantoja sekä seuratakseen Minilex.

Käsittelyn tarkoituksena saattaa olla myös Yhtiön liiketoiminnan ylläpito ja kehittäminen sekä markkinointi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena voi olla myös lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten säilytys-, raportointi- ja kyselyvelvoitteiden täyttäminen.

Rekisteröidyt Minilex voi kerätä tietoja Yhtiön verkkosivuston käyttäjistä ja asiakkaista. Käsiteltävät tiedot Minilex kerää kustakin rekisteröidystä ainoastaan tarpeellisia tietoja. Yhtiön verkkosivuston kautta kerätään käyttäjän antamat tiedot seuraavasti: