Deitti suomi saara prostituoitu

deitti suomi saara prostituoitu

Kummatkin oli surmattu teloitustyyliin ampumalla. Saaran pitkäaikaisiin miesystäviin ja rahoittajiin kuului myös entisen Neuvostoliiton alueella bisnestä harjoittanut liikemies, jolta Aarnio kertoi saaneensa liki   euroa käteisenä kiitoksena palveluksista, joita mies koki Aarnion tehneen.

Mies kuoli vuonna Saaran vuosien takaisiin kontakteihin kuului myös United Brotherhood -järjestön entinen johtohahmo, jota nyt syytetään yhdessä Aarnion kanssa törkeästä huumerikoksesta. Viranomaiset tuntevat Saaran muun muassa tällä vuosikymmenellä tehdyistä useista kymmenistä perättömiksi. Tanskassa hiljattain tapahtuneet häiriköinnit ja uhkailut, joista Saara kertoi IL: Saara vakuuttaa kuitenkin tiistaina todistavansa Aarniota vastaan.

Naisen mukaan Jari Aarnio oli muun muassa rohkaissut häntä seksibisnekseen ja auttanut häntä siinä muun muassa tarkistamalla uusien asiakkaitten taustoja. Tästä käynnistyi virkarikostutkinta, joka lopulta johti siihen, että Aarniota syytetään nyt törkeästä huumausainerikoksesta ja lukuisista muista rikoksista. Aarnio on kiistänyt kaikki rikosepäilyt sekä sen, että olisi koskaan ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä Saaran kanssa. Hänen käsityksensä mukaan Aarnio tuli aina töistä ja hän liikkui Saaran käsityksen mukaan yksin autolla.

Syyttäjät vaativat Aarniolle rangaistusta virkavelvollisuuden rikkomisesta, koska syytteen mukaan Aarnio harrasti virka-aikana seksiä virkatoimiinsa liittyvän Saaran kanssa. Aarnio kiistää harrastaneensa koskaan seksiä Saaran kanssa. Aarnion mukaan hänen vierailut Saaran luona liittyivät työasioihin. Olin hänelle hirveän avoin. Kerroin hänelle, jos olin nähnyt jotain asuntoni lähellä, siellä tapahtui paljon pahoinpitelyjä.

Aarnio selvitti minulle minun asiakkaitani. Hän tiesi minusta kaiken. Saaran mukaan Aarnio kyseli häneltä aina hyvin tarkasti hänen asiakkaistaan. Hänen mukaansa kyselyt eivät liittyneet virkatöihin. Aarnio halusi lähinnä tietää, mitä tein asiakkaiden kanssa. Hänelle oli aina myös tärkeää tietää, maksoivatko he minulle. Se laittoi viestiä, että ota vaan. Saara kertoi antaneensa Aarniolle prostituutiosta saamiaan rahoja säilytettäväksi, koska hän luotti Aarnioon jo tämän poliisiaseman vuoksi.

Tililleen Saara ei voinut rahoja laittaa, koska hän olisi menettänyt sosiaalituet ja ulosottoviranomainen olisi vienyt rahat.

Se sanoi, etten voi mennä niiden kanssa ostarille, koska ne kiinnittää liikaa huomiota. Niitä hän vaihtoi pienemmiksi seteleiksi hanskat kädessä. Monesti annoin Aarniolle tonnin tai kaksi jemmaan, Saara kertoi.

Saara kertoo antaneensa Aarniolle eräältä asiakkaaltaan saamasta 30 eurosta 26 euroa. Skip to content syyskuu Prostituoituna työskennellyt "Saara" kertoi lavastaneensa Jari Aarnion ohjeistamana huumekassin, jolla rahat saatiin Lempäälän mieheltä. Siitä huolimatta hän aikoo tiistaina nousta todistamaan käräjäoikeudessa. Saaraksi kutsuttu nainen palasi torstaina Suomeen Tanskasta , missä hän on piileskellyt viimeiset neljä kuukautta todistajansuojeluohjelman.

Suomi raskaus saara prostituoitu Kajaani ammattikoulu seksiä jyväskylä Jari Sillanpää kyyditettiin lentokentältä putkaan — uusi epäily huumerikoksesta. Kerttu ei saanut lähettää edes tekstiviestiä työpaikalla - kiusaaja vei terveyden: Luetuimmat Juuri nyt Päivä Viikko 1.

Read more