Pano työpaikan vessassa myydään seksiä

pano työpaikan vessassa myydään seksiä

Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Kiia , Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Seksiä koulussa Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Kiia , Onko kenelläkään seksi kokemuksia koulussa? Mä nussin lukiossa nuorta sijaisopea.

Pasi mielikuvituksesi sekaantuu pahasti todellisuuteen, sinähän olit se skolen pahin veskissä tumputtaja. Ei mutta teki kyllä sillon yhtä muodokasta vanhempaa naisopettajaa.. On kokemusta, koulun vessassa ylä-asteen 8.

Ei ollut mikään paras kokemus, ahdisti harrastaa seksiä julkisella paikalla. Mä olin kans kasilla, ja kun olin menossa tukarille, yks poika otti mua kädestä kiinni ja veti mut siivous komeroon! Kyllähän se komero aika tilava oli ja kaiken lisäksi sisäpuolelta lukkoon laitettava. En edes tuntenut tätä nuorta, paitsi että se oli vinkkaillut pari päiväämulle silmää! Siinä se poika sitten alkoi riisumaan mua ja alkoi nuolla mua!

Vähän ajan päästä oika pani mua niin kovaa, että melkein sain organismin, mutta poika sai eka, ja lopetti siihen. Oli kyllä parhain pano ikinä!

Mielellään sitä teki paljon töitä kun usein sai palkkaa luonnossakin! Kyllä se oli sellaista kasarimeininkiä että huh huh! Olen harrastanut useampaankin kertaan seksiä työpaikalla. Muutamassa eri paikassa on tullut harrastettua; toimiston tuolilla, taukohuoneessa ja toisen yrityksen neuvotteluhuoneessa. Se oli yhteistyön viemistä uudelle asteelle.

Muita on ollut paikalla taukohuonesessioissa, mutta on muillakin kerroilla ollut omat kiinnijäämisen riskinsä. Hymyilyttää aina sisäisesti, kun tulee välillä käytyä edelleenkin palavereja tuossa samaisessa neuvotteluhuoneessa. Mietin vain hiljaa mielessäni, että täällä on käyty paljon kiihkeämpiäkin neuvotteluja joskus.

Kyllä sitä joskus tuli harrastettua. Salarakkaani halusi seksiannoksensa päivittäin. Mikäli muuten ei onnistunut tuli hän työpaikalleni. Kyllä kaksi kiimaista aina paikan keksii. Kyllä, ja kahdesti toimistomme WC-tiloissa. Niiden jälkeen on ollut vain pitkiä katseita ja vihjailuja kahdenkeskiseen pieneen hetkeen.

Minulla oli suhde toimistosihteeriin muutaman kuukauden ajan. Saimme pidettyä seksisuhteen salassa koko työyhteisöltä, mitä vieläkin toisinaan ihmettelen. Kaikki alkoi firman juhlista ja harrastimme suhteen aikana seksiä mm. Tämä kaikki tapahtui yleensä työaikana ja joitakin kertoja heti työpäivän jälkeen, muutamia kertoja sovimme treffit noin puolituntia ennen työajan alkamista.

Se oli mukava piristys konttorin arkeen. Voisin tehdä vastaavaa uudelleen, se oli mahtavaa. Olen harrastanut seksiä kolmesti työpaikalla. Kyseessä ollut siis yhdyntä. Ja eivät kaikki miehet tähän ansaan mene, mutta he ovat sitten naisen mukaan homoja tai muuten epämiellyttäviä.

Sitä asuuu kodissaan ja elää elämääsä kuten kyla vaan, ja kuka millaistaan. Sitten tulee hän, joka on valmis ottamaan sen itselleen kaiken. Ja miehesi komea ja vahva, on sisältään kuin Sormusten Herran Klonkku, iljettävä ja säälittävä, ollen valmis antamaan sen täysin koukuttavan seksin tähden.

Hän tekee sen perinpohjin ja säälimättä. Näin käy että puoliso teurastetaan, mutta miten on heidän elämänsä tänään? Pitääkö pinta, kestääkö suuri rakkaus, estääkö onnea omatunto? Onko Juhannusjuhlat ystäville, jotka aavistavat salaisuuden. Miten paljon ollaan ystävää vainn pinnallisuuden tähden?

Miten paljon välittää osallistua vain koska on kutsuttu ja tuntee itsensä tärkeäksi? Tässäpä ajattelemisen aihetta kaikille pettäjäpareja höösääville. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Uskottomuus Työpaikan vessassa!!!!! Mulla on vipinää vanhemman rouvan kanssa työpaikalla. Pientä flirttiä, joskus pientä puristelua rinnoista ja tai pyllystä. Tätä on jatkunut noin puolivuotta.

Olemme isossa talossa töissä, eri osastoilla. Eilen tapasin rouvaa alakerran arkistohuoneessa ja kyselin miten oli viikonloput mennyt ja rouva tuumasi että huonosti. Oli kuulema ollut puutetta ja kurjuutta No siihen minä toteamaan että jos on puutetta se pitää poistaa No mitä teki rouva!! Nappasi minua kädestä kiinni ja veti läheiseen vessaan. Kävi kiihkeästi kiinni ja temput tehtiin. Panetti se kai minuakin.

Nyt tässä mietiskelen, miten tämä tämmöinen viaton flirtti johti tälläiseen. Se vain oli jotenkin mukavaa päivittäin heitellä tämän rouvan kanssa pientä eroottista Minä tässä kai olen syypää vai olenko?

Tuli tietysti pikku morkkiskin.. Miten tämä tilanne tästä kehityy? Panna rouvan kanssa välit viileeksi vai jatkaa samaan malliin. Pitää vissiin jättää flirtit vähemmälle. Onko muilla vastavaanlaisia kokemuksia? No jopa sulle kävi köpelösti. Täytyy sanoa ettei käy kateeksi yhtään. Täysin varautumatta siepataan aviorikokseen. Jos aikoo vaimoansa pettää niin pitäisi ainakin saada päättää itse koska ja kenen kanssa, eikä joutua tilanteeseen vain vahingossa.

Pano työpaikan vessassa myydään seksiä -

Pientä flirttiä, joskus pientä puristelua rinnoista ja tai pyllystä. Niin kuin Kädet hapuili toistemme nautinnon lähteitä, alkoi aivan älytön suuseksisessio, vuorotellen tulimme finaaliin. Pasi mielikuvituksesi sekaantuu pahasti todellisuuteen, sinähän olit se skolen pahin veskissä tumputtaja. Oma pitkäaikainen parisuhde päättyi, kun eräs nainen päätti iskeä exäni. No jo on käynyt nopeasti akti. Vaimoni otti minulta suihin työkopissani missä seinät ovat vain noin cm korkeat sermit. Lukiossa olen käyttänyt monesti omaa työhuonettani ja yliopistossa jatko-opintojen aikana vein silloisen salarakkaani muutamia kertoja treffiseuraa videot sekä kirjoitushuoneeseen. Tietenkin se on vaikea miesten kuvitella sanovan ei tuossa tilanteessa, varsinkin kun se oli kuitenkin niin odottamaton. Kouluun takaovesta sisälle ja eikös sieltä pieni elysee pullo löytunytkin.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Seksiä koulussa Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Kiia , Onko kenelläkään seksi kokemuksia koulussa? Mä nussin lukiossa nuorta sijaisopea. Pasi mielikuvituksesi sekaantuu pahasti todellisuuteen, sinähän olit se skolen pahin veskissä tumputtaja.

Ei mutta teki kyllä sillon yhtä muodokasta vanhempaa naisopettajaa.. On kokemusta, koulun vessassa ylä-asteen 8. Ei ollut mikään paras kokemus, ahdisti harrastaa seksiä julkisella paikalla. Mä olin kans kasilla, ja kun olin menossa tukarille, yks poika otti mua kädestä kiinni ja veti mut siivous komeroon! Kyllähän se komero aika tilava oli ja kaiken lisäksi sisäpuolelta lukkoon laitettava.

En edes tuntenut tätä nuorta, paitsi että se oli vinkkaillut pari päiväämulle silmää! Siinä se poika sitten alkoi riisumaan mua ja alkoi nuolla mua! Vähän ajan päästä oika pani mua niin kovaa, että melkein sain organismin, mutta poika sai eka, ja lopetti siihen. Oli kyllä parhain pano ikinä!

Tämän jälkeen olemme harrastaneet seksiä mm. Mutta se oli vain seksi suhde! Oispa meillä ollut tuollaista aikoinaan!!! Kesällä terassikierroksen jälkeen olin menossa kotia päin kun matkalla törmäsin samalta suunnalta olevaan opettajattareen. Siinä käveltiin aamutunneilla, mietin ääneen et olisipa viiniä niin voitais kaataa lasilliset. Opettajatar sanoi että minullapa on ja vaihdoimme suunnan naisen työpaikalle.

Kouluun takaovesta sisälle ja eikös sieltä pieni elysee pullo löytunytkin. Kuohari sopivasti laittoi uudelleen veret kiertämään ja kohta kiihkeenä suutelimme. Kädet hapuili toistemme nautinnon lähteitä, alkoi aivan älytön suuseksisessio, vuorotellen tulimme finaaliin. Jälkeenpäin opettajatar pyysi että kohdaltamme tämä imuttelu saa jäädä yhteen kertaan, on jäänytkin, kai ymmärrätte mitä tarkoitan.

En aina ymmärrä , En koskaan omien oppilaiden kanssa mutta koulun ympäristöä on kyllä tullut käytettyä monestikin naisten iskemiseen. Tuntuu kiihottavan ympäristönä monia naisia! Usea vastaaja ilmoitti innostajakseen kiinnijäämisen jännityksen.

Myös samaan aikaan juokseva palkka tuntui monesta mukavalta. Toimiessani luvun lopulla ja luvun alussa jakeluauton kuljettajana maaseudulla, niin muutamassa kyläkaupassa oli aina mukavasti naistyöntekijät auttamassa kuorman purussa — puolin ja toisin.

Niissä kaupoissa oli aina kiva piipahtaa! Miesystäväni on myös poliisi, eikä ole yksi tai kaksi kertaa, kun olemme kesken hänen työpäivänsä harrastaneet seksiä asunnollani, hänen virka-autossaan, ulkona syrjäisellä paikalla yms. Hänen "taukonsa" ovat venyneet parin tunnin mittaisiksi, eikä kukaan ilmeisesti ikinä kysele perään. Olen myös itse harrastanut seksiä työaikana työpaikalla, ja melkein jäänyt kiinnikin.

R-Kioskin takahuoneessa työkaverin kanssa. Onneksi valvontakamerasta näki mitä liikkeen puolella tapahtui. Kolmas työntekijä oli kassalla. Ei työpaikalla, mutta työajalla kyllä vaimon kanssa, kun kotona syömässä kävin. Ruokatauko hieman venähti ja töissä alkoi kaverit herjaamaan "päiväpikaisista". Tottahan se oli, enkä edes kiistänyt. Tätä tosin ei töissä katsottu edes pahalla, joten asiassa ei mitään ihmeellistä ollut.

Olin nuorempana töissä hienossa hotellissa. Salskea nuori mies ja hotellissa vielä yökerho. Nuorella miehellä tietysti "se" mielessä aina. Useampaankin kertaan tuli varsinkin orkestereiden naissolistien kanssa muhinoitua.

Useimmin he olivat puolalaisia tai Filippiineiltä. Lisäksi tarjoilijoiden kanssa vedeltiin pikaisia jossain tyhjässä huoneessa. Mielellään sitä teki paljon töitä kun usein sai palkkaa luonnossakin! Kyllä se oli sellaista kasarimeininkiä että huh huh! Olen harrastanut useampaankin kertaan seksiä työpaikalla. Muutamassa eri paikassa on tullut harrastettua; toimiston tuolilla, taukohuoneessa ja toisen yrityksen neuvotteluhuoneessa.

Se oli yhteistyön viemistä uudelle asteelle. Muita on ollut paikalla taukohuonesessioissa, mutta on muillakin kerroilla ollut omat kiinnijäämisen riskinsä. Hymyilyttää aina sisäisesti, kun tulee välillä käytyä edelleenkin palavereja tuossa samaisessa neuvotteluhuoneessa. Mietin vain hiljaa mielessäni, että täällä on käyty paljon kiihkeämpiäkin neuvotteluja joskus. Kyllä sitä joskus tuli harrastettua.

Salarakkaani halusi seksiannoksensa päivittäin. Mikäli muuten ei onnistunut tuli hän työpaikalleni. Kyllä kaksi kiimaista aina paikan keksii. Kyllä, ja kahdesti toimistomme WC-tiloissa.

pano työpaikan vessassa myydään seksiä