Anaali raiskaus suihinottopäivä

Oikeus määräsi pojan maksamaan uhrille kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 5 euroa ja loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 10 euroa sekä tytön yli 2 euron oikeudenkäyntikulut. Poika valitti käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen, mutta veti valituksensa pois, joten käräjäoikeuden päätös jäi voimaan. Tyttö kertoi oikeudessa tunteneensa pojan. Kaksikko oli tuntenut toisensa 1—2 vuotta, olleet samalla luokalla, mutta eivät olleet tytön mukaan seurustelleet.

Tapahtumahetkellä tyttö oli ollut kirjaston tietokoneen vieressä, kun poika oli tullut paikalle ja sanonut haluavansa puhua hänen kanssaan. Tyttö oli seurannut poikaa rappukäytävään, jossa tytön mukaan sekä häntä itseään että häneen perhettään uhkailemalla poika oli raiskannut hänet.

Poika oli sanonut muun muassa tappavansa tytön perheen, mikäli tämä kertoisi tapahtumista kenellekään. Tyttö kertoi, että kaksikon mentyä rappukäytävään ovi oli mennyt heidän perässään kiinni, eikä kirjastoon enää päässyt takaisin. Tyttö ei uskaltanut myöskään huutaa, koska pelkäsi pojan uhkauksia. Pojan kertomus poikkesi tytön kertomasta merkittävästi.

Hänen mukaansa seksin harrastaminen oli ollut molemmin puolin vapaaehtoista, eikä siihen ollut liittynyt väkivaltaa tai sillä uhkaamista.

Poika kertoi halunneensa jutella tytön kanssa rauhallisessa paikassa, koska tyttö ei ollut vastannut hänen Facebook-viesteihinsä. Vanhemmat, älkää päästäkö nuorisoanne chattiin täällä. Aloituksen sisällöistä ja kirjoitustavasta paljon kieliopillisia, samankaltaisia virheitä voi päätellä hyvin nopeasti kirjoittajan olevan usein sama. Oletteko lisäksi huomanneet, kuinka tällä sivustolla mainostajat ovat ainoastaan treffisivustoja ja jotain "krääsää"? Kunnolliset ja yleisesti luotetut yritykset kun eivät halua nimeään tälläisille sivuille.

Suomen suosituimmasta siis on turha puhua. Miten voi olla nykyaikana vielä noin naiiveja ihmisiä olemassakaan? Kyllä ne lapset kuule lukee ja näkee netissä paljon pahempaakin. Nykyäänhän jo eka luokkalaiset surffailee älypuhelimillaan pornosivuilla vaikkeivät niistä mitää käsitäkkään. Won't somebody please think of the children!? No, täällä tunnut näköjään sinäkin viihtyvän Ja taas tällästä paskaa,päivästä toiseen YÄK tehty rikosilmoitus s24 kohtaan hyi heleveta.

Mitäs hyi helvata on suihinotos??? D Eivät ymmärrä Suomalaiset huumoria. Pher lienee niitä naisia jotka eivät tee mitään sängyssä. Ja taas yksi hiton nettipoliisi! Joo vaihdankin pois Suomi24 sivustolta kokonaan. Mikset vaihtanut jo aiemmin? Miks tänne tulit kuitenkin kyyläämään Taitaa olla aika mielenkiintoista!

Tervettä ja ihanaa touhua Et ole koskaan saanut kunnon suihinottoa näköjään tai jos olet nainen, etä ole ottanut keltään suihin!! MInä teen sitä joka päivä ja ihanaa on! Siltäpä sinä kuulostatkin, että hakkaat kun aivoton korppi kalasäkkiä sitä ukkos letkua. Mikä siitä tekee tervettä? Myös minä ihmettelen tätä. Myös tällaiset jutut voisi olla Suomi Nyt onkin hyvä syy heivata postit muualle, niin ei tarvitse tällaista lukea. Vai onkohan tämä työharjoittelijan tekosia MIkä hiton pakko sinun on näitä lukea?

Taidat kuitenkin salaa hykerrellä käsiäsi ja hieroa itseäsi näitä lukiessasi. Tunen kyllä tuollaiset tyypit! Joo joo, tiedetään että Aller omistaa sekä Suomi Olisin jo antanut yläpalkin hoitajille potkut. Sinä yhtenä samassa porukassa! Turhaa leikkiä mitään tekopyhää, kun kuitenkaan et malta pysyä täältä pois. Taidat olla niitä kukkahattutätejä: Vaimo ei ota suihin. Nuorempana imeskeli varmaan riittävästi. Jospa miettisitte, mitä sinä voisit tehdä vaimoasi ilahduttaaksesi.

Ehkä vaimo on kyllästynyt, jos jää oikeasti aina itse ilman. Asioita voi opiskella yhdessä ja molempien niin halutessa intiimit hetket voivat parantua aivan uudelle tasolle. Kun antaa, niin saa enemmän.

Tunnetko vaimosi anatomian ja herkät kohdat? Onneton ja tietämätön mies vaihtaa naista. Tosimies tyydyttää omansa ja saa enemmän "vastinetta" kuin osaisi uneksiakaan.

Tunarit saavat tyytyä tilapäisratkaisuihin. Pyydä edes nuolasemaan, kyllä se siitä vähitellen. Onnittelen, ensimmäinen fiksu mieskommentti aikoihin. Ei sitten varmaan anna naida tuhkaluukkuunkaan? Minä tykkään peppupanostakin , se on ihan mahtavaa! Voi millaisia ääliöi Pese se luetuksi välilä. Mitäs pahaa tuossa ,kannattaa kokeilla se tosi kivaa: Tää on päivän paras. Nauroin aivan vedet silmissä.

Teksti on kuin olisin itse laittanut vaan enpä ole. Heh, heh, vieläkin naurattaa. Neuvo oli lopullinen niitti osuvuudellaan, hampaiden en tosiaan halua tuntuvan.

Siis jos on kokenut suihinoton ,ei voi muuta kuin nauraa ja pitää hauskaa huomenna! Hyrynsalmella on kätteenvetoviikot heinäkuussa.

Sama neuvo myös miehille. Mä otan mieheltäni suihin monta kertaa viikossa ja ollaan seurusteltu lähemmäs neljä vuotta jo: Ihan kiva idea päivälle, mutta jos suihinotto jo muutenkin kuuluu seksielämään niin siinä ei silloin ole mitään sellaista tiettyä hohtoa olla oma päivänsä sille. Mun mielestä parempi olisi joku anaaliseksipäivä koska se on oikeasti harvinaisempaa. Näitä siveyden sipulien nutturaa alkoi jo vitsi mielessäkin ahdistaa joillekin suuseksi on jotain kamalaa.

Keksitään jopa näitä tauteja vaikka pöpöt taitavat pesiä enempi naisten vehkeissä kuin miesten. Muija vaan vaihtoon jos ei imuja tule prinsessat on saduissa. Tapaamme mieheni työreissun puolesta vasta tiistaina seuraavan kerran, häntä ei yhtään haittaa huominen "saamattomuus" sillä tietää kyllä saavansa myös jatkossa! D Yleensä se olen minä joka peppuilusta muistuttaa.

I love my man: Uskomatonta paskan jauhantaa,otsikko on ihan yhtä hyvä muut mitä yleensä suomi24 on.. Pistäkää kakaranne pikkukakkos-saitille,no nykyään tuleekikin vaan piirrettyjä jossa päät irtoilee tai robotit potkii toisiaan. Sehän se on lapsille sopivaa? Perjantai-iltahan on tunnetusto legendaarinen leukojen aukaisu ilta, Viikolla kireytyneet leukapielet avataan armeliaalla suihinotolla.

Ei ole parisuhteessa kiva katsella kireitä leukapieliä: Mitäs pahaa tuossa nyt on Hyvä mummu 67 v. Mieheltäni en ota, töissä saa nuorta imeä melkein joka päivä lastin suuhun. Pitäisi olla myös kansainvälinen rintojen väliin laukeamispäivä. Saiskos senkin etusivulle lasten ihmeteltäväksi? Kyllä ne sen vielä julki laittaa etusivulle. Pedofilian kansallispäivä on sitten seuraava, jonka jälkeen vainajiin ja muihin sekaantuvat, ylläpidon mielestä tervettä mielihaluaan vaan noudattavat saavat omia kalenteripäiviään.

Eikö jo poliisi voisi ottaa asiaan kantaa? Lampaisiin sekaantumisen Kansainvälinen puuhapäivä? Ja Suoli24, kuinka idiootteja teillä voi olla töissä? Ihan oikeasti k otsikko alaikäisille. Tuosta luultavasti voisi tehdä rikosilmoituksen ja saada tuomion.

Voi voi sua raukkaa!!! Vai että oikein rikosilmoituksen!!! Miks ihmeessä tulet tänne? Teet varmaan rikosilmoituksia joka päivä? Elämäsi mahtaa olla kovin stressaavaa ja ahdistavaa, mitä en ollenkaan ihmettele Lue sitä raamattuasi vaan ja pysy ainakin poissa netistä, niin pääset helpommalla. Seksistä et ole päässyt ainakaan ikinä nauttimaan!!! Eihän tässä nyt kukaan sun lämpötilasta välitä, mutta onks grilli kuumana?

On tosiaan lopun aikoja: Kyllä näitä kukkahattutätejä riittää. Turha on valittaa jos lapsi lukee netistä seksijuttuja jos ei itse valvo oman lapsensa netinkäyttöä.

Olet ihan oikeasti vitun retardi. Monilla lapsilla on sähköposti todennäköisesti suoli24 ja samoin pelejä joita pelaavat. Vedäppä vittu päähäsi ja pakene vuorille. En anna enää Stadissa oli aikoinaan sellainen kapakka kuin Safari Glub. Mesta oli siitä erikoinen ,että siellä sai pelata afrikkalaista rulettia.

Viisi afrikkalaista naista tansi alasti ympärilläsi ,jokaiselle niistä sai antaa suihin mutta yksi heistä oli ihmissyöjä. Et todellakaan voi enää antaa Voiko maailma tästä sairaammaksi enää tulla? Joka perjantai on suihinottopäivä meidän perheessä: Ei se poskihoito almanakasta kiinni ole.

Koko suku nai Kivaa kun koko perhe osallistuu. Nykyään niin vähän vanhemmat jaksavat lastensa kanssa touhuta! Ei nyt kellään lapsella s-posti täällä ,hehhehehhe,voi teitä typeryksiä. Vanhemmat taivastelee täällä kun ovat seksinpuutteessa ja lapset häärää netissä mitä sattuu: Älkää puuttuko tuohon epäoleelliseen puoleen tässä otsikossa!

Siis missä pihvit ja minkälaisia ne ovat? Minun mielestäni maailman rumin asia löytyy miehen jalkovälistä. Monenlaisia pökäleitä on tullut nähtyä: Miehen pippeli näyttää lähemmin katsottuna auringossa näivettyneeltä etanalta! Joten edellisen perusteella en miehenä itse kehtaisi pyytää ketään katsomaan sitä - saati koskemaan.

Olen iloinen skorpioni-nainen, sinkku ja jos minun pitäisi jonkun munia lähietäisyydeltä katsella tai suuhuni laittaa, niin ennemmin rupean lesboksi! Ettekö te ääliöt tajua, että naiset sietävät teitä vain pakosta! En tiedä laajasta tuttavapiiristäni yhtään ainutta naista, joka haluaa likaisia munianne tutkia. Ettehän te edes osaa peseytyä oikein. Oksettaa ajatuskin siitä näystä ja entäs se imelä, vanhainkodin vuodeosastoa muistuttava haju Eli se siitä suihinotosta!

Perseelle potku ja sillä siisti! En, kun olen vapaasta tahdosta sinkkuhetero. Juuri miesten munien liiallinen näkeminen lähietäisyydeltä on saanut minut tekemään seuraavan päätöksen: Paljastan nyt erään asian. Joka kerta, kun kumppani alkoi vihjailla tai jotkut jopa hyvinkin suoraan pyysivät alakertansa hoitelua, niin 1.

Toivoin, että tyyppi a nukahtaisi, b kuolisi, c haihtuisi savuna ilmaan. Ja pääsisin desinfioimaan suuni sekä oksentamaan munakarvat kurkustani.

Jos kerta tälläiseen keskusteluun osallistuu, niin pitää ottaa palaute vastaan. Muussa tapauksessa voi olla parasta kutistua olemattomiin En itsekään naisena pidä kullin lutkuttamisesta, vaikka yleinen ilmapiiri tuntuu olevan, että siitä on pakko pitää ja jos ei pidä, niin sitten ei ainakaan saa sanoa sitä ääneen.

En tajua, miksi mies sitä jatkuvasti vonkaa lähes joka ilta ja aamu vaikken juuri koskaan suostu , vaikka olen tehnyt selväksi, että moinen minua ällöttää tuntuu pahalta, maistuu pahalta, syöpäriski En minäkään pyydä miestä tekemään minun hyväkseni asioita, joita hän inhoaa. Jos haluat että sua nuollaan niin imet ihan kiltisti, no tuhmasti ehkä vielä parempi. Sitten jos se on noin kauhen vaikeaa niin anna edes kunnollista käsihoitoa.

Mä nuolen naisen pyynnöstä ja pyytämättä. Haju jos tuntuu niin sanon siitäkin. Pesu ja puhtaus luulisi olevan ihan itsestään selvyys hommissa. Se on sama kuin kokkauksessa, jos ei kestä kuumuutta niin parempi pysyä poissa hellan äärestä.

Onneksi ei tarvitse kaltaisesi kanssa touhuilla. Meillä tehdään kaikenlaista, nuollaan, imetään, naidaan, piiskataan, puhutaan molemmat rivoja jne. Ainoa mitä ei harrasteta on kimpat, se ei sytytä kumpaakaan. Vanha nuttura piika jota ei kukaan normimies panisi ees p e r s e e s e e n.

Vaikka eivät saisikaan lottovoittoa. Hyi tuota akkaa-nimimerkki pahoitti mielensä: Humalainen mies horjuu naista kohti. Miksi joidenkin miesten on niin vaikea kestää naisiin liittyviä pieniä vastoinkäymisiä?

Uskon että todella moni jättäisi kumppaninsa, jos saisi sen ison lottovoiton. Minua ei haittaa lainkaan mitä muut tekevät. Jokainen puhukoon vain omasta puolestaan. Joku haluaa, joku ei. Avioeroa monet ehdottelivat, jos puoliso ei suostu suihinottoon. Avioerotilastoista voi päätellä, että alunperinkin on valittu puoliso muilla perusteilla kuin rakkaudesta ja halusta pysyä yhdessä what ever. Jos kriteerinä on suihinottohalukkuus, niin heikot on perusteet.

Saattaa olla etteivät miehet itse edes mahdollista hajua. Usein naisilla vaikuttaa olevan hajuaisti herkempi kuin miehillä. Huuhkaja ei ole mulkkua nähnytkään. Ethän osaa suorittaa edes alapesua. Boom at your face! Ja ihan yhtä moni mies vinkuu sitten hetken päästä exänsä perään ja haukkuu häntä uusille naistuttavuuksilleen. Meinaatko, ettei nainen lähde kävelemään ilman lottovoittoa?

Sinullekin on taatusti käynyt näin kerran, ellei useamminkin ja kaikki meistä ymmärtävät syyn. Siinä samaisessa kyselytutkimuksessa lätkimään lähtevien miesten osuus oli todella pieni.

Josta voimme päätellä, että em. Siis lottovoitosta huolimatta suomalainen mies pysyy kiinni väljähtäneessä liitossa kuin paska Junttilan tuvan seinässä kunhan vain on jokin osoite, minne sen pissaletkun voi perjantai-iltana tyrkätä.

Tai sitten te miehet luulette suhteenne olevan OK, vaikka todellisuudessa eukkonne käyttää runsaasti rahaa lottoon! Terve mies eierektiota kaipaa!!!!!!!! Mielisairasta laittaa tälläinen etusivulle, tätä lukee myös lapset. Taidan vaihtaa nopeasti pois täältä suomi69n sivulta. Mummu ja pappa Vuan ehtiipä tässä ottoa napsauttaa pari viagrata ennen perjantaita.

Mummu pannoo tekohampaansa vesilassiin siks aikoo. Kuppa syntyy nimenomaan siitä suuseksistä. Ja kaikki lapset kuolee kun ne lukee näitä sivuja kun vanhemmat istuu Facebookissa tai tekee työuraa eikä välitä paskaakaan mitä lapset tekevät itsekseen. Varsinkin rikosilmoitus kannattaa tehdä, poliisilla alkaa olla jo tylsää kun ei kukaan tapa eikä raiskaa tai ryöstä ketään. Voi paska näitä juttuja Vihdistä. Kyllä nyt on jutut viistossa. Vain on huomenna ihan virallinen ja kansainvälinen nallin kuoletus Päivä?

Kaikkea sairasta sitä Suomi24 antaakin julkaista täällä keskustelu palstalla. Ja koskas se virallinen pillun nuolenta päivä sitten on??? Suuseksiä voi antaa myös naisille. En tiedä, en kyllä tiennyt tästä suikkari päivästäkään. Jos ei nuolenta päivää ole niin pikaisesti sekin.

Ja vähän muitakin päiviä. D Keksiä ja hilloo päälle, heh, heh. Beibe annan sulle piiskaa, tai sä mulle.

Nimimerkit mitä käytän on vain niihin juttuihin. Julkisesti olen kk, kohtelias ja korrekti. Joo, kunhan joskus sais. No 37v mies eikä koskaan kokenut oikeastaan mitään. No ei se mitään. Hyvää blowjob päivää vaan. Ihan normaali seksielämän osahan tuo suuseksi on. Taitaa olla sussa vikaa, jos tarvitset erityisen päivän sitä saadaksesi. Ensin silmät lautasen kokoisina anellaan ja käsketään naista imemään lötköä Yksikään ukko ei ole saanut minua laukeamaan, koska he ovat olleet jo pitkään ulkona pelistä eli siis unten mailla.

Teeskentelen siis tai sanon, ettei sillä ole väliä, kun en saanut. Totuus on se, ettei mieskunto kestä tarpeeksi kauan eli naisen orgasmiin asti silloin, kun on ensiksi annettu suuseksiä.

Ensin imet miehesi, hetki taukoa ja sitten se nuolee sua. Toinen oikein hyvä neuvo, opetelkaa puhumaan haluistanne. Kukaan ei ole ajatusten lukija. Aina ei kaikkea tarvi tehdä saman kaavan mukaan. Siihen kun päästää niin molemmat valittaa.. Ei ole tarpeeksi, seksi on huonoa jne.

Onhan se huonoa jos ei siitä itse tee hyvää. Ollaan niin aikuista mutta ei saa omalle puolisolleen sanottua että haluaisin x tavalla ja vähän muutakin. Jos on liian noloa puhua niin ehdota että molemmat kirjoittaa pari toivetta. Korvien välistä seksi on eniten kiinni ja nyt en tarkoita oraalia. Nämä puheet on sitten suunnattu molemmille sukupuolille.

Pirttihirmut ja muuten vaan rumat ämmät pääsee pälkähästä. Kun ootte ilman miestä niin ei tarvi imee tattiakaan. Näppäinrunkkarit on taas innoissaan. Ihanaa täähän on selvästi naisille! D Naisilta sitä harvemmin otetaan suihin. Ihana lisä näin naistenpäivän jälkeen, etenkin kun keneltäkään ei tullut onnitteluja. Myöhäiset onnittelut sitten multa tuntemattomalta. Sori vain että en voi auttaa tuon naiselle oraalin kanssa, olen varattu ja uskollinen sälli.

Muuten voisin näyttää sulle miten nainen saadaan huutamaan onnesta suulla. Tiedän että kuulostaa leuhkalta mutta en viitti valehdella. Mä olen saanut nimityksen pervo ja tuo kauniimpi haluaa olla mun lutka. Huomisesta sanoin että meidän ei tartte noudattaa mitään päivää, naidaan tavallisesti tai jos haluaa niin saat imeä. Hommaa sinäkin kunnon mies tai kouluta sellainen. Minkä nautinnon kuvittelet naisen saavan peniksen lutkuttamisesta? Jos nyt siis lutkutetaan poikaystävän penistä: Miksi ihmeessä tossa aloituksessa mainitaan vain naiset?

Kyllähän monet miehetkin ottaa suihin. Se raiskasi minut puistossa päiväsaikaan. En uskaltanut huutaa apua, koska lasten leikkipaikka oli lähellä enkä halunnut aiheuttaa traumoja pienille.. Olisin ollut paras äiti ikinä Mieheni jätti minut kun sai tietää, että en voi saada lapsia.

Levoton Tuhkis , Olin vuotias kun silloinen poikakaverini 18v ja hänen 4 kaveriaan raiskasi minut. Miksei me pidetä näistä asioista mitään mekkalaa? Näin moni on raiskattu, niin eikö se kerro, että asenteet naisia kohtaan on aivan paskat? Ja miksi tää on arka aihe? Seksi on lopetettu siihen ja asianomainen on niin kuin ei olisi edes huomannut, että en ole edes hereillä, tosin sai kuulla lujalla volyymilla, että nyt teki väärin.

En tehnyt mitään ilmoituksia, olin 16v. Itse menin sen pojan asuntolahuoneeseen. Pukeutumiseni ei ollut mitään räikeää, tosin käytös ehkä hieman. En silti sano, että oma vikani oli, kun en kontrolloinut käytöstäni.

Toivottavasti tuo poika on sittemmin tajunnut, mikä on moraalisesti oikein. Ruotsinlaivalla vanhempi mies meidän omasta seurueesta yritti raiskata.

: Anaali raiskaus suihinottopäivä

Anaali raiskaus suihinottopäivä 581
BLOG WET PUSSY ESTONIA ESCORT GIRLS Big cock escort girls
Hierontaa ei seksiä kokemuksia Escort girls helsinki gangbang
THAI HIERONTA IMATRA ESKORT TALLINN Naisilla on naistenpäivä, eikö miehillä saisi olla mitään? Uskomattoman rikollista ja Uskomattoman rikollista ja törkeän sikamaista käytöstäpakotti suuseksiin ja anaali yhdyntäänuhkasi tappaa koko perheen jos lavertelee. Jenni rutanen tinder hammaslahti kaalimato nussimista video. Julkisesti olen kk, kohtelias ja korrekti. Taidan vaihtaa nopeasti pois täältä suomi69n sivulta.

Anaali raiskaus suihinottopäivä -

Voi millaisia ääliöi Heteromiehet tykkäävät sikana naisen käden muodostamasta reijästä, suunreijästä ja moni tykkää myös naisen persereijästä. Mä juuri täysikäinen mies 20 vuotta vanhempi. Mutta ei nämä tälläiset päivät oikeasti toimi, nimittäin jos mies menee ventovieraalle naiselle tätä ehdottelemaan tai nainen miehelle, niin karkuun juoksee ehdotuksen kuulija. Teet varmaan rikosilmoituksia joka päivä? Äijä pyysi anteeksi ja oli loppu matkan ihan kun ei tuntiskaan, vältteli ja pyöri jossain muualla. Siis kertakaikkiaan järjetöntä kadehtia jotaki tuntematonta ihmistä muutaman euron tähden! Tuntuu kun kaikki vajukit koko suomessa olis jossain saatan n kestokiimassa ja mistään muusta ei sitten mitään tajutakaan!!

Anaali raiskaus suihinottopäivä -

Onneksi ei tarvitse kaltaisesi kanssa touhuilla. Kuppa syntyy nimenomaan siitä suuseksistä. Pojan kertomus poikkesi tytön kertomasta merkittävästi. Haistakaa ny pitkä pee joka iikkaa! Että laitetaan tekohampaat takaisin suuhun.

Tyttö oli tapahtumien aikaan vuotias. Kommentit 8 Kommentit Uskomattoman huonoa käytöstä. Pilasi omansa ja uhrinsa elämän lopullisesti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Uskomattoman rikollista ja Uskomattoman rikollista ja törkeän sikamaista käytöstä , pakotti suuseksiin ja anaali yhdyntään , uhkasi tappaa koko perheen jos lavertelee.

Ja mitä sain rangaistukseksi? Vain kaksi vuotta ehdotonta josta istuu pikkurippusen ja korvauksia joita ei varmaan maksa koskaan. Johan oli taas pehmotuomio? Uutisen mukaan ehdollista Uutisen mukaan ehdollista tuli, eli oikeastaan ei mitään muuta kuin valvontaan ja maksamista sekä merkintä rikosrekisteriin. No pääsihän ne, ei kai se kaverikaan sinne jäänyt?

Ai 15 vuotias poika uhkasi Ai 15 vuotias poika uhkasi tappaa koko perheen? En usko sanakaan tytön kertomuksista, pojan tarina vaikuttaa huomattavasti uskottavammalta. Mutta se siitä tasa-arvosta, sana sanaa vastaan ja tietenkin oikeus uskovat naista.

Joku teini kloppi muka tappaisi vuotaan tytön faijan ja mutsin, naurettavaa! Persona Non Grata 6. Moniko suomalainen poika Moniko suomalainen poika uhkaa tappaa tytön perheen Miksi 15 vuotiaan tytön saa Miksi 15 vuotiaan tytön saa raiskata väkivallalla uhaten mutta ei aikuista? Tämän "vuotiaan" tausta ei Tämän "vuotiaan" tausta ei liene järin suuri ullatus kenellekään Voi voi sua raukkaa!!!

Vai että oikein rikosilmoituksen!!! Miks ihmeessä tulet tänne? Teet varmaan rikosilmoituksia joka päivä? Elämäsi mahtaa olla kovin stressaavaa ja ahdistavaa, mitä en ollenkaan ihmettele Lue sitä raamattuasi vaan ja pysy ainakin poissa netistä, niin pääset helpommalla.

Seksistä et ole päässyt ainakaan ikinä nauttimaan!!! Eihän tässä nyt kukaan sun lämpötilasta välitä, mutta onks grilli kuumana? On tosiaan lopun aikoja: Kyllä näitä kukkahattutätejä riittää. Turha on valittaa jos lapsi lukee netistä seksijuttuja jos ei itse valvo oman lapsensa netinkäyttöä. Olet ihan oikeasti vitun retardi. Monilla lapsilla on sähköposti todennäköisesti suoli24 ja samoin pelejä joita pelaavat. Vedäppä vittu päähäsi ja pakene vuorille. En anna enää Stadissa oli aikoinaan sellainen kapakka kuin Safari Glub.

Mesta oli siitä erikoinen ,että siellä sai pelata afrikkalaista rulettia. Viisi afrikkalaista naista tansi alasti ympärilläsi ,jokaiselle niistä sai antaa suihin mutta yksi heistä oli ihmissyöjä.

Et todellakaan voi enää antaa Voiko maailma tästä sairaammaksi enää tulla? Joka perjantai on suihinottopäivä meidän perheessä: Ei se poskihoito almanakasta kiinni ole. Koko suku nai Kivaa kun koko perhe osallistuu. Nykyään niin vähän vanhemmat jaksavat lastensa kanssa touhuta! Ei nyt kellään lapsella s-posti täällä ,hehhehehhe,voi teitä typeryksiä.

Vanhemmat taivastelee täällä kun ovat seksinpuutteessa ja lapset häärää netissä mitä sattuu: Älkää puuttuko tuohon epäoleelliseen puoleen tässä otsikossa! Siis missä pihvit ja minkälaisia ne ovat? Minun mielestäni maailman rumin asia löytyy miehen jalkovälistä.

Monenlaisia pökäleitä on tullut nähtyä: Miehen pippeli näyttää lähemmin katsottuna auringossa näivettyneeltä etanalta! Joten edellisen perusteella en miehenä itse kehtaisi pyytää ketään katsomaan sitä - saati koskemaan.

Olen iloinen skorpioni-nainen, sinkku ja jos minun pitäisi jonkun munia lähietäisyydeltä katsella tai suuhuni laittaa, niin ennemmin rupean lesboksi! Ettekö te ääliöt tajua, että naiset sietävät teitä vain pakosta! En tiedä laajasta tuttavapiiristäni yhtään ainutta naista, joka haluaa likaisia munianne tutkia.

Ettehän te edes osaa peseytyä oikein. Oksettaa ajatuskin siitä näystä ja entäs se imelä, vanhainkodin vuodeosastoa muistuttava haju Eli se siitä suihinotosta! Perseelle potku ja sillä siisti! En, kun olen vapaasta tahdosta sinkkuhetero. Juuri miesten munien liiallinen näkeminen lähietäisyydeltä on saanut minut tekemään seuraavan päätöksen: Paljastan nyt erään asian.

Joka kerta, kun kumppani alkoi vihjailla tai jotkut jopa hyvinkin suoraan pyysivät alakertansa hoitelua, niin 1. Toivoin, että tyyppi a nukahtaisi, b kuolisi, c haihtuisi savuna ilmaan.

Ja pääsisin desinfioimaan suuni sekä oksentamaan munakarvat kurkustani. Jos kerta tälläiseen keskusteluun osallistuu, niin pitää ottaa palaute vastaan. Muussa tapauksessa voi olla parasta kutistua olemattomiin En itsekään naisena pidä kullin lutkuttamisesta, vaikka yleinen ilmapiiri tuntuu olevan, että siitä on pakko pitää ja jos ei pidä, niin sitten ei ainakaan saa sanoa sitä ääneen. En tajua, miksi mies sitä jatkuvasti vonkaa lähes joka ilta ja aamu vaikken juuri koskaan suostu , vaikka olen tehnyt selväksi, että moinen minua ällöttää tuntuu pahalta, maistuu pahalta, syöpäriski En minäkään pyydä miestä tekemään minun hyväkseni asioita, joita hän inhoaa.

Jos haluat että sua nuollaan niin imet ihan kiltisti, no tuhmasti ehkä vielä parempi. Sitten jos se on noin kauhen vaikeaa niin anna edes kunnollista käsihoitoa. Mä nuolen naisen pyynnöstä ja pyytämättä. Haju jos tuntuu niin sanon siitäkin. Pesu ja puhtaus luulisi olevan ihan itsestään selvyys hommissa. Se on sama kuin kokkauksessa, jos ei kestä kuumuutta niin parempi pysyä poissa hellan äärestä.

Onneksi ei tarvitse kaltaisesi kanssa touhuilla. Meillä tehdään kaikenlaista, nuollaan, imetään, naidaan, piiskataan, puhutaan molemmat rivoja jne. Ainoa mitä ei harrasteta on kimpat, se ei sytytä kumpaakaan. Vanha nuttura piika jota ei kukaan normimies panisi ees p e r s e e s e e n. Vaikka eivät saisikaan lottovoittoa. Hyi tuota akkaa-nimimerkki pahoitti mielensä: Humalainen mies horjuu naista kohti.

Miksi joidenkin miesten on niin vaikea kestää naisiin liittyviä pieniä vastoinkäymisiä? Uskon että todella moni jättäisi kumppaninsa, jos saisi sen ison lottovoiton. Minua ei haittaa lainkaan mitä muut tekevät.

Jokainen puhukoon vain omasta puolestaan. Joku haluaa, joku ei. Avioeroa monet ehdottelivat, jos puoliso ei suostu suihinottoon. Avioerotilastoista voi päätellä, että alunperinkin on valittu puoliso muilla perusteilla kuin rakkaudesta ja halusta pysyä yhdessä what ever. Jos kriteerinä on suihinottohalukkuus, niin heikot on perusteet.

Saattaa olla etteivät miehet itse edes mahdollista hajua. Usein naisilla vaikuttaa olevan hajuaisti herkempi kuin miehillä. Huuhkaja ei ole mulkkua nähnytkään. Ethän osaa suorittaa edes alapesua. Boom at your face! Ja ihan yhtä moni mies vinkuu sitten hetken päästä exänsä perään ja haukkuu häntä uusille naistuttavuuksilleen. Meinaatko, ettei nainen lähde kävelemään ilman lottovoittoa?

Sinullekin on taatusti käynyt näin kerran, ellei useamminkin ja kaikki meistä ymmärtävät syyn. Siinä samaisessa kyselytutkimuksessa lätkimään lähtevien miesten osuus oli todella pieni. Josta voimme päätellä, että em. Siis lottovoitosta huolimatta suomalainen mies pysyy kiinni väljähtäneessä liitossa kuin paska Junttilan tuvan seinässä kunhan vain on jokin osoite, minne sen pissaletkun voi perjantai-iltana tyrkätä.

Tai sitten te miehet luulette suhteenne olevan OK, vaikka todellisuudessa eukkonne käyttää runsaasti rahaa lottoon! Terve mies eierektiota kaipaa!!!!!!!!

Mielisairasta laittaa tälläinen etusivulle, tätä lukee myös lapset. Taidan vaihtaa nopeasti pois täältä suomi69n sivulta. Mummu ja pappa Vuan ehtiipä tässä ottoa napsauttaa pari viagrata ennen perjantaita.

Mummu pannoo tekohampaansa vesilassiin siks aikoo. Kuppa syntyy nimenomaan siitä suuseksistä. Ja kaikki lapset kuolee kun ne lukee näitä sivuja kun vanhemmat istuu Facebookissa tai tekee työuraa eikä välitä paskaakaan mitä lapset tekevät itsekseen. Varsinkin rikosilmoitus kannattaa tehdä, poliisilla alkaa olla jo tylsää kun ei kukaan tapa eikä raiskaa tai ryöstä ketään. Voi paska näitä juttuja Vihdistä. Kyllä nyt on jutut viistossa. Vain on huomenna ihan virallinen ja kansainvälinen nallin kuoletus Päivä?

Kaikkea sairasta sitä Suomi24 antaakin julkaista täällä keskustelu palstalla. Ja koskas se virallinen pillun nuolenta päivä sitten on??? Suuseksiä voi antaa myös naisille. En tiedä, en kyllä tiennyt tästä suikkari päivästäkään. Jos ei nuolenta päivää ole niin pikaisesti sekin. Ja vähän muitakin päiviä. D Keksiä ja hilloo päälle, heh, heh. Beibe annan sulle piiskaa, tai sä mulle.

Nimimerkit mitä käytän on vain niihin juttuihin. Julkisesti olen kk, kohtelias ja korrekti. Joo, kunhan joskus sais. No 37v mies eikä koskaan kokenut oikeastaan mitään. No ei se mitään. Hyvää blowjob päivää vaan. Ihan normaali seksielämän osahan tuo suuseksi on. Taitaa olla sussa vikaa, jos tarvitset erityisen päivän sitä saadaksesi.

Ensin silmät lautasen kokoisina anellaan ja käsketään naista imemään lötköä Yksikään ukko ei ole saanut minua laukeamaan, koska he ovat olleet jo pitkään ulkona pelistä eli siis unten mailla. Teeskentelen siis tai sanon, ettei sillä ole väliä, kun en saanut.

Totuus on se, ettei mieskunto kestä tarpeeksi kauan eli naisen orgasmiin asti silloin, kun on ensiksi annettu suuseksiä. Ensin imet miehesi, hetki taukoa ja sitten se nuolee sua. Toinen oikein hyvä neuvo, opetelkaa puhumaan haluistanne. Kukaan ei ole ajatusten lukija. Aina ei kaikkea tarvi tehdä saman kaavan mukaan. Siihen kun päästää niin molemmat valittaa.. Ei ole tarpeeksi, seksi on huonoa jne. Onhan se huonoa jos ei siitä itse tee hyvää. Ollaan niin aikuista mutta ei saa omalle puolisolleen sanottua että haluaisin x tavalla ja vähän muutakin.

Jos on liian noloa puhua niin ehdota että molemmat kirjoittaa pari toivetta. Korvien välistä seksi on eniten kiinni ja nyt en tarkoita oraalia. Nämä puheet on sitten suunnattu molemmille sukupuolille. Pirttihirmut ja muuten vaan rumat ämmät pääsee pälkähästä. Kun ootte ilman miestä niin ei tarvi imee tattiakaan. Näppäinrunkkarit on taas innoissaan. Ihanaa täähän on selvästi naisille! D Naisilta sitä harvemmin otetaan suihin. Ihana lisä näin naistenpäivän jälkeen, etenkin kun keneltäkään ei tullut onnitteluja.

Myöhäiset onnittelut sitten multa tuntemattomalta. Sori vain että en voi auttaa tuon naiselle oraalin kanssa, olen varattu ja uskollinen sälli. Muuten voisin näyttää sulle miten nainen saadaan huutamaan onnesta suulla. Tiedän että kuulostaa leuhkalta mutta en viitti valehdella. Mä olen saanut nimityksen pervo ja tuo kauniimpi haluaa olla mun lutka. Huomisesta sanoin että meidän ei tartte noudattaa mitään päivää, naidaan tavallisesti tai jos haluaa niin saat imeä.

Hommaa sinäkin kunnon mies tai kouluta sellainen. Minkä nautinnon kuvittelet naisen saavan peniksen lutkuttamisesta? Jos nyt siis lutkutetaan poikaystävän penistä: Miksi ihmeessä tossa aloituksessa mainitaan vain naiset? Kyllähän monet miehetkin ottaa suihin. Olen Tuija lastensuojelu järjestöstä ja tälläisen viestin ei pitäisi olla suomi Nyt pois tälläinen vai pitääkö ottaa henk.

Tee ihan kuten parhaaksi koet. Melko naivi olet jos luulet ettei ala-ikäiset muutenkin kiinostu seksistä eri muodoissaan. Enemmän mä ihmettelen asennetta pitää seksiä jotenkin pahana tai likaisena aiheena.

Itse en ymmärrä miksi lastenohjelmissa on paljon taistelua ja tappamista, vkl aamujen piirretyt, vai onko ne animaatiot? Muumit on mielestäni paljon parempia niissä on sentään erillaisia jaksoja. Sitten vielä se että on aikuisen tehtävä katsoa mitä lapset netissä touhuaa.

Vaimo ottaa kyllä useinkin suihin, ja samalla käsillä mukavasti. Ihan normi juttu, mutta pitää huomenna panostaa erityisesti asiaan: Tämä sivuhan kysyy oletko yli 18v Kysytään onko täyttänyt 18 ja tämähän vain yllyttää ala-ikäisia klikkaamaan.

Täällä seksipalstalla saa kirjoitella mitävaan, mutta tuo mainos tuli yleiselle puolelle?? Minkälaisen koulun sivuston ylläpitäjän johtoryhmä on käynyt. No, on moralistit taas vauhkoina. Suuseksi on ihan normaalia. No, onhan noita sääntöjä- Jehovilla on ohjeet että lähetyssaarnaajan asennossa-.

Kaikki jonka kanssa olen sekstannut , ovat pitäneet suuseksistä! Vaikkei niitä nyt kovin monta ole ollut niin silti. Aivan mahtava käännösvirhe tapahtunu täs, kyl siel kasinol naurettais meil.. Vantaalla on huomenna myös anusaukon nuolupäivä Ne miehet jotka sai, nostakaa lauantaina lippu salkoon! Vai että auringon näivettämä etana? Kun tämän kerrankin 40vee näkisit niin saattaisit tulla toisiin ajatuksiin! Vaan kaikille en suostu esitteleen, edes pyynnöstä.

Tuskin olet ympärileikattu kuten exäni ja tuo ikäkin jo korkea. Mutta OK, jos et paljastele: Olette te kyllä hulluja, ei voi muuta sanoa. Paljon ois psykiatreille hommia Mutta jatkakaa te hillbillyt kaikessa rauhassa jutustelua persläpienne erinomaisuudesta ja vanhainkodin vuodeosaston roskikselta haiskahtavista kaluistanne, joiden ainoona naisystävänä taitaa lopulta kestää vain nainen nimeltään Kyllikki Nyrkki.

Kun naiset kokivat joutuvansa kilpailemaan miehestään toisten naisten kanssa, sitä vähemmän intoa heillä oli antaa poikaystävälleen suuseksiä, kertoo tutkimus. Viime vuonna Oaklandin yliopiston tutkijat ehdottivat, että suuseksi olisi menetelmä tunnistaa partnerin uskollisuus. Ajatuksena oli, että jos nainen olisi ollut uskoton, mies haistaisi tai maistaisi vieraan sperman antaessaan naiselle suuseksiä. Miehet antoivat naisille suuseksiä sitä innokkaammin, mitä enemmän he kokivat kilpailua toisten miesten taholta.

Eli naisen kannattaa pitää muita miehiä varalla, niin oma mies nuolee innokkaana, kun taas miehen EI kannata pettää tai tehdä naiselle epävarmaa oloa, koska sillon nainen EI ota siltä suihin!

Mä tykkään ainakin mieheni peniksestä ja siitä että saan tehdä mieheh onnelliseksi. Imisitkö sitä jos tietäisit tai edes epäilisit sen työntelevän sitä toiseen naiseen tai mieheen? Tästähän pitäisi tehdä oikein liputuspäivä ja kansallinen vapaapäivä Olisi monta onnellista suuta ammollaan ja ne ketkä ei tätä hyväksyisi niin ne olisi töissä.

Hahhahhah siitäs saitte hihhulit. Tämä aloitushan oli suunnattu aikuisille,eikä lapsille. Onko aikuisissa niin uusavuttomia tolloja,ettei ne seuraa mitä lapset netistä lukee??????? Mies on parempi Mutta totuus on se, että mies ottaa paremmin mieheltä kuin nainen.

Missä nämä suihinotot tapahtuu. Onko kyseessä julkinen paikka. Osallistuuko eduskunnasta myös Hakkarainen, Ile jne mukaan näihinkin rientoihin.

Vaan homot haluaa Niin no homot on varmaan ainoita jotka haluaa imee munaa. Miten suomessa sallitaan tällaista kirjoittelua netissä, jossa varmasti myös lapset lukevat.

Muutenkin tämä on ihan sodoman ja gomoran ajan tuntua, taidatte oottaa sotia ja suolapatsaiksi muuttumisia. Toivonkin että muututte suolapatsaiksi kaikki jotka edes puhutte ja vielä enemmän , jotka toimitte. Onhan mennyt sivistys pohjaan. Apinoitako kaikki jo ovat, vai ihmissikoja, kummin vaan haluatte itseänne nimittää.

Aivan sanattomaksi vetää tämäntasoinen keskustelu. Niin hieno asia kuin erotiikkakin vulgarisoidaan tällaisilla rimanlaituksilla. Miksi suihinoton suorittajaksi oletetaan aina nainen? Kumma juttu, että niin monet ovat pahuksen tietämättömiä pari suhteeseen liittyvistä intiimeistä iloista.

Osa käyttää naista tai miestä vain itsetyydytyksen välineenä, mutta onneksi sentään jotkut osaavat ja haluavat rakastella ja rakastaa. Ennen kuin ehdin edes tajuta tuota, mies kysyi minulta että haluanko pihvin vai suihinoton vai kenties molemmat huomenna: D Toisaalta meillä harrastetaan suuseksiä puolin jos toisin silloin kun kumpaakin huvittaa, ei meillä siihen mitään tiettyjä päiviä tarvita.

Jos huomenna on suuseksiä niin se on sitten ihan sattumaa. Hyi hävetkää Suomi24 sivunpitäjät!!! Voiko olla totta Suomi24 sivujen ylläpitäjät ovan noin vähämielisiä ja inhottavia ihmisiä!!! Jos olisi lasista pää, niin näkis selväst kuinka kusi lainehtii!!!

Minusta on ihanaa ja kiihottavaa ,aion huomenna harrastaa 69 ,saa molemmat päivän kunniaksi! Luonani käy nuori mikä haluu purkautua suuhun ym. Joskus 69 ja vanhakin nauttii. Itse haluan, että otetaan hampailla, raapii kivasti kullinvartta,, ooooh,,,,. Pistäisit ne tekohampaat kuitenkin sinne vesilasiin tai suuhusi, etkä leikkisi niillä! Sustanon mg vei haluni: Rimpa rampa Timo bum, ramba timpa Timo bum, samba rampa Toni bum, lalli lilla sam sam, tirli tarli tattipalli natti sakki Timo bum, lalli pakki palli Raissa bum, Anni panni Lari bum bam bumtsti bal, bumtsi pel, Bel Airin prinssi.

Poliisin pitäisi puuttua asiaan. Lapsellista levitellä tällaisia juttuja, pervoilun ja pornomaisten asioiden levittely ei kuulu näille sivuille. Eikö suomi24 ylläpitäjillä ole fiksumpiakin asioita esille tuoda, naista halventavat ja mitätöivät asiat ovat sairasta luettavaa.

Näkeehän sen noista chateistakin. Hemmetin monta eri aiheista sivua, mutta todellisuudessa siellä ei kirjoittele, kun perverssit vanhat äijät, jotka kyttäävät tilaisuutta päästä alaikäisiin käsiksi. Saitko hei nettiyhteyden ihan ensimmäistä kertaa? Näin lapsellisen typerää ja ääliömäistä kommenttia ei muu voi selittää. Mene sinä vaan sinne murhamysteerioittes ja julmuuksien pariis. Jos joku "suihinotto" sana järkyttää noin kauheasti niin kannattaa kertoa siitä traumastaan seuraavassa kirkkokuoron tilaisuudessa.

Ei voi muuta kuin nauraa: Neljä asiaa, joista yksi ei kuulu joukkoon: Mikäs se kummajainen mahtaa olla? Suuseksiä ei mikään hakkaa! Miks vitussa tollainen on etusivulla Olkoon siellä siihen varatussa osiossa.

Mies ottaa toiselta mieheltä paremmin suihin kuin nainen. Miehillä on siinä tunnetta enemmän mukana: Siksi te miehet sovittekin niin pirun nätisti olemaan yhdessä. Ei kovin hyvä aihe etusivulle. Monikohan alle 18v klikkaa kiltisti Ei olen alle 18v. Jos tuohon "poskeenottoon" pakotetaan. Aloita hellästi, mutta puraise lopuksi poikki koko nakki, ja tee siitä siskonmakkarakeittoa. Mutta noin väkivaltainen kohtelu on turhaa niin pientä vekkulia kohtaan, ja ei kai kukaan oikeasti niin järjetön olis, että aivan pakottamaan alkais.

Sopimuksen pituus on alustavasti kolme kuukautta. Hautala on perustanut Heidi Hautala Consulting Oy -konsulttiyhtiön, jonka kautta hän konsultoi mm. Heidi Hautala Consulting Oy sai yritystunnuksen Yhtiötä ei Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän mukaan ole edelleenkään rekisteröity. Tuntuu oudolta, että KUA solmii sopimuksen rekisteröimättömän yrityksen kanssa. On epäselvää, kuka Hautalan osalta kantaa juridisen vastuun sopimuksesta tällä hetkellä. Kehitysministerinä Hautala johti kehityspoliittista osastoa aina eroonsa asti Ministeri valmistelee ja päättää kehitysapumäärärahojen jaosta.

Kumppanuusjärjestöjen osuus on yli puolet järjestöjen kehitysyhteistyön rahoituksesta. Merkittävin määrärahojen edunsaaja on KUA. Kyllä nainen voi ottaa mieheltä munaa suuhun, mutta oikea mies ei nuole naisen alapäätä.

Juttu on sil viisiin. Tosi naiset karttaa Oikea tosimies osaa rakastella ja rakastaa. Luikaus-mies ei taida tietää kummastakaan mitään. Mun mielestä ei olis tarvinu nostaa tätä aihetta etusivulle Lukee muutkin kun 18 täyttäneet. Miten sitä tulikin luettua ja nähtyä seksiä ennen nettiä? Ikää oli 13 v kun muistan pornolehteä selanneeni. Runkkarit vaan runkk Näin kerran yhden miehen niin että olisi haluttanut.

No hän ei nähnyt mua. Imekää apinat imekää Pers£envItut sanon mitä juttuja täällä on ylipäätään! Tuntuu kun kaikki vajukit koko suomessa olis jossain saatan n kestokiimassa ja mistään muusta ei sitten mitään tajutakaan!! Lopettakaas nyt, normi päivä muiden joukossa.

Vain on huomenna Närvän kylässä oleville naisille tarjolla solkkumuussia ja hellinkurkkuja? Miten sitä voi solkkumuussia mennä tarjoomaan naisille,kun he viisaampina ja järkevämpinä eivät välitä edes katsella kaatunutta pulua,Ollin kuikuttelua ja monet miehet ei kehtaa tehdä edes pulukatsausta?

Kyllä on tyhmää ja järjetöntä asettaa naisille pakottetteita. Muistakaa Honolulu, ei Gran Canaria! Lapseni tuli kysymään, että mikä päivä se tällainen on. Kertokaas kusipääjuntit miksi tämä juttu on suomi24 etusivulla? Taitaa jäädä pihvit ja suuseksi saamatta. Avovaimo pintaa, äsken mainitsi että seksi olis meille iso ongelma ja taitaa jäädä sekin harrastamatta.

Jos ei muuten saa, niin kai se ite on taivuttava. Jos alaikäinen jo tietää mitä suihinotolla tarkoitetaan, niin silloin syy jossakin muussa kuin tässä sivustossa. Se on joillekkin niin vaikea katsoa lasten netin käytön perään. Yhtä vaikeaa on ostaa kortsuja ja puhua seksistä teinelle joillekkin vanhemmille. Ei meidän tyttö tai meidän poika. Unohtui kätevästi se oma nuoruus.

Realismi olisi hyvä muistaa. Että laitetaan tekohampaat takaisin suuhun. Miksi avasin tämän ketjun, oi miksi???? Nojoo, oikeastaan se kuva oli aika kiihottava. Kiskurin deittisivustolta löytyy ja saa suuhoitoja.

Meneekö hiukka överiksi ylläpidolla, kun etusivulle nostetaan tällästä? Tuollaisiin rivouksiin en ryhdy, ja naurettavaa, että aivan oma päivä pitänyt omistaa tuollaiselle tyhjänpäiväiselle asialle!!! Joo, se on kalenterissa jo oikein. Kuulemma eduskunta aikoo tehdä siitä liputuspäivänkin. D eikä se ole kuitenkin aika perussettiä? D Esim mun mies yleensä haluaa aina ennen yhdyntää vähän suihinottoa. Hän pitää siitä muutenkin tosi paljon. En usko että hän ikinä alkaisi vakavaan suhteeseen sellaisen naisen kanssa joka ei antaisi.

Kauhee haloo yhdestä kuvasa ja teksistä. Mikäs sen kivempaa in tyydyttää mies ottamalla hänen sykkivä kalunsa suuhun Pihvin kanssa vuoden viiniä, mutta mitä merkkiä? Yep, lihaisa päivä molemmille, naiselle vartaassa ja miehelle pihvi! Muistakaa nyt viimeistään Heteromiehet tykkäävät sikana naisen käden muodostamasta reijästä, suunreijästä ja moni tykkää myös naisen persereijästä. Nimenoomaan 13 vuotiaana sain parhaan suihinoton yheltä luokkalaiseltani hyväpyllyseltä tytöltä. Sain 13 vuotiaana ekan kerran myös pimppiä ikäiseltäni tytöltä.

Kyllä kuule te hyysärit ette tajua vaan mitä ne teidän ylä- tai tietyissä tapauksissa jopa ala asteikäiset tuolla touhuaa. Kyllä tiesin jo 6-luokalla joitakin ikätovereita jotka oli munaa imeny ja paneskellutkin.

Eli turhaan hyssyttelet, kyllä ne kuule älypuhelimillaan pornoa katselee ja runkkii. Ei vaan kerro sulle Mistähän mahtaa johtua suu- ja nielusyöpien määrän kasvu nuoressa väestössä? Kun nuolee pimppiä tai penistä, niin siinä mukavasti ruoansulatuksen limakalvoille saa myös virtsa-ainetta yms. Taitavat olla ite niin puutteessa Ei ole leikin asia, jos ei tuota luvattua pihviä ole näkynyt! Meillä on vähintään yksi kunnon suihinotto per viikko: Minusta on positiivista, että miehilläkin on tälläinen oma päivä.

Naisilla on naistenpäivä, eikö miehillä saisi olla mitään? Ystävänpäiväkin on enemmän naisille suunnattu päivä, en itse ainakaan tiedä ketään miestä joka olisi siitä innostunut. Ei kiitos, Sairasta etusivua. Meidän perheessä suihinottoa harrastetaan enemmän kuin normipanoa. Se on kätevä tapa hoitaa hommat kiireessäkin ja pitää mies tyytyväisenä. Sitten toisinaan taas mieheni kutsuu että tulepas "hoitamaan velvollisuutesi" ja annan oikein pitkän ja nautinnollisen hoitelun johon saattaa lopuksi sisältyä myös panemista..

Suosittelen sellaisille naisille jotka ihmettelee miksei suhteet onnistu koskaan ja miksi ne miehet aina pettää: Me ainakin tykäämme hyvän piffin jälkiruuax 69 mjom njom. Eikös se viivni, juoda siinä pihvin syömisen yhteydessä? Velvottaaks tää suihinottopäivä myös miehiä toimittamaan samaansuuntaiset toimitukset naiselle? Eihän tää nyt voi koskea vaan naisia ja homoja. Ette te naisia missään tarvitsekaan. Suosittelen hompparointia, tulette paljon onnellisemmiksi. Meikä tiesi ainakin jovuotiaana, mitä suihinotto tarkoittaa telkkaristakin alettiin näyttää tuohon aikaan jotain pehmopornoleffoja, kuka muistaa ne italialaiset?

Ehkä tarkoitus onkin rynkyttää siihen pihviin. Siihen saa painettua mukavan tiukan ja lihaisan vaon. Ei ole ainakaan löysä löllykkä vaan on kuin huippu-urheilijan kiimainen ja kiinteä värkki.

Oli herätyskello soimassa että mies saa suihinoton, nyt on mun velvollisuudet tehty, aamulla Sitte pihvien paistoon, meillä kun tykätään syödä hyvin heti aamusta.

Eli paistan ja tarjoilen miehelleni sen 2 eur Eurohopper- tarjouspihvin ja sen jälkeen mieheni saa antaa minulle suikkarin. Haluan muistuttaa suuseksin riskeistä, eli taudit. Kondomi ei ole varma, tauteja voi siitä huolimatta tarttua, vaikka parempi pitää se kondomi. Perustele miksei se kondomi ole varma? Paskaa ja viinaa Minä otan suihin joka päivä ainakin kolme kertaa ja mieheni on tyytyväinen homma pelaa. Ei tähän tarvi jotain erikoista päivää näin meillä.

No, mihinkäs se pihvi sitten laitettaisiin jos ei suuhun? Mutta, että kolmesti päivässä??? Haluamme ystävällisesti muistuttaa keskustelijoita siitä, että suihinottopäivän virallinen juhlakaupunki on tänäkin vuonna Joen suu.

Toivotamme kaikki suihinoton ystävät tervetulleeksi tänä perjantaina Joen suuhun. Tiedossa on kaikenlaista kivaa ja häppeningiä. Kevät on kasvun aikaa: Luonto herää unestaan ja siemenet kylvötään maahan, joten uuden sadon ja alkaneen kevään kunniaksi, maistetaan oikein joukolla siemeniä hymysuin suihinottopäivän merkeissä! Kannustamme kaikkia kaupunkilaisia ja turisteja osallistumaan ilolla ja riemulla perinteikkääseen kansanjuhlaan! Torilla tavataan, kuten meillä Joen suussa tavataan sanoa!

Mukavast mällj muljahti mimmin äpättimmeen. Tosia asiahan on se, että paljaita alapäitä ei pidä nuolla paljaalla ilman kondomisuojaa, koska riski huuli -tai kielisyöpään on todellinen. Monilla miehillä kielisyöpä on eturauhasyövän jälkeen yleisin. Kuka hullu nyt naisen alapäätä rupeaa nuolemaan-yök.