Seksi pillu thai huorat

seksi pillu thai huorat

Sitä ei muuten järkevällä muijalla ole antaa muille kuin valitsemilleen miehille. Jos on läski ja huonotuulinen muija niin oma vika. Ei noilla ominaisuuksilla saa kunnon miestä kuitenkaan, paitsi jos mies rakastuu tuollaiseen. Olen nähnyt niin kummallisia pareja ihan Suomessakin, että. Ja niillä on vielä tiukka ja lämmin pillu. Ei ne Thaimaalaisetkaan naiset niin täydellisiä ole. Jos panet thaimaalaista naista niin muista käyttää ehkäisyä.

Kun ne näyttää tältä, niin hulluhan miehen pitäisi olla jos ei.. Nuo tytöt tuskin ovat 16 v. Lapset ja nuoret ovat kyllä kauniita katsella. Ja käytöskin voisi olla muualta kuin sikalasta. En viitsi laittaa linkkiä Thaimaan lomailukuviin,missä suomi-siat ostaa seksiä.

Mikään ei oo hienompaa kuin vanhempi herrasmies naimassa nuorta aasialaista naista http: Nuo sugardädyt tuovat sitä rahaa, mitä Thaimaassa kovasti tarvitaan. Joutuu vaan hoiteleen aika monta setää päivässä ja välillä yököttää, mutta kyllä siihen tottuu, kun ajattelee jotain muuta.

Suomalaiset miehet on ilkeitä sikoja. Älä välitä näistä kateellisten kommenteista, vaan lähde reippaasti matkaan ja nauti elämästä ;. Aivan, Thaimaassa kannattaa jokaisen poikamiehen käydä kerran eläissään.

Tosin hyvin harvoille se jää ainoaksi vierailuksi, koska kun siellä kerran on käynyt, sydän halajaa aina takaisin. Thaimaa on todellakin länsimaisen miehen paratiisi ja sepäs naisia harmittaakin. Minäkin olen alkanut kiinnittää huomioni Thaimaahan, kieltämättä jatkuva sinkkuuteni on voimakas osatekijä tässä asiassa. Maa tuntuu tarjoavan helpon ja miellyttävän tavan päästä kontaktiin naisten kanssa.

Ja kerrankin Matti Meikäläisellä on mahdollisuus olla suosittu! Ja kieltämättä hyvä puoli on sekin, että pääsee ottamaan ne kauneimmat päältä. Voi kaverit olla vähän kateellisia Tiedän ettei herrasmiesmäisyys ole nykyään muodissa, eivätkä naisetkaan herrasmiehiä kaipaa, mutta sen verran tulisi käytöstapoja olla ettei lähde solvaamaan toisia ihmisiä heidän painosnsa tai ulkonäkönsä tähden. Ja tämä miehille, lyhyesti ja ytimekkäästi.

Pillusta maksaminen Thaimaassa tai Tallinnassa ei tee sinusta maailmanmiestä. Olet edelleen se sama säälittävä runkkari kuin aiemminkin.

Ja ei, se baarityttö ei pitänyt sinusta oikeasti. Jos on rahaa niin saahan sitä käyttää pilluun Thaimaassa ja Tallinnassa. Kohtapahan asianlaita selviää sinulle, kun menet itse ja oikeasti Thaimaahan. Itse hölkkään päivittäin, olen hyvässä kunnossa ja monet miehet kehunut hyvännäköiseksi - olen suomalainen. Ja ensinäkin, jos oikein olen ymmärtänyt niin miehet pitävät hyväkuntoisista kurvikkaista naisista - meillä länsimaalaisilla on enemmän kurveja yleensä kuin aasialaisnaisilla, koska he ovat pieniä ja todella hoikkia suurinosa.

En tarkoita että suominaiset olisivat jollain tavalla parempia, makunsa kullakin. Miesten on turha tulla arvostelemaan suominaisia tänne vai olettekos itse niin kamalia kun ei pillua täältä heru vaan täytyy thaimaaseen saakka lähteä siitä maksamaan? Kyllä minäkin latinomiehistä pidän, mutta se ei tarkoita että Suomi olisi täynnä rumia sikalevia miehiä, kyllä täältäkin niitä hyviä tapauksia löytyy.

Naiset ovat tottuneet kiristämään seksillä etuja itselleen ja mies ei aina anna periksi. Sellaiset parisuhteet, jossa mies saa silloin kun haluaa, on suomessa ja muissa länsimaissa tosi harvinaisia. Siksi ymmärrän oikein hyvin näitä seksituristeja. Suomalainen nainen on harvinaisen epämateriaalinen, mutta jatkuvassa kiimassa. Tässä iässä 40 toivoisi että asia oli jo toisinpäin. Nämä on miehestä kiinni nämä asiat, kuten kaikki muukin, aina.

Vaan nin että suominaiset ne puutteessa on. Miehet aina jaksaa ujeltaa ettei nainen anna Kannattais vähän kattoa omaa hygieniaa ja sitä keskivartaloa niin nainenkin syttyy. Suomi ämmä kiristää vitullaan. Antaa kreikkalaiselle, italialaiselle tai saksalaiselle, mutta ei omalle suomalaiselle miehelleen. Onneks ei tullut suomalaista vaimoa sitten: Hän siivoaa, käy kaupassa, harrastaa seksiä kanssasi yms.

Sitten vaan vaihdetaan tyttöä. Ei ole kallista, mutta hinta neuvotellaan aina erikseen. Rahansa hän lähettää sukulaisille. Ei tuollaisessa ole mitään ihannoitavaa tai halveksittavaa. Kaikki eivät kuitenkaan halua harrastaa moista, sillä useat haluavat prostituoidun nopeasti pois hommien jälkeen. Mitä taas ulkomaalaisten miesten naisiin kohdistuvaan ns. Siis vähän sama kuin thaikkutytön mielevyys miehelle.

Helppohan se naisten haukkua miehiä. Mitäs siitä sanotte,kun minua on koulukiusattu yläasteella "tyttöjen" taholta ja tästä on jäänyt syvät traumat,että suomalaista naista en uskalla lähestyä. Ne muutamat kerrat mitä yritin,niin sain pelkät naurut osakseni ja taas pelko sekä ujous paheni.

Thaimaassa saan edes jonkinlaista huomiota naisilta vaikka se onkin "valheelista" ja mitään "rakkautta" ei siinä ole. Varmaan suomalaisten naisten mielestä minun pitäisi olla koko ikäni "yksin" kotonani,ilman seksiä naisen kanssa tasa-arvon takia.

Pää siinä lähinnä hajoaa,kun pohtii yksinäisyyttään,kun kaikki kaveritkin ovat menneet naimisiin ja suku kyselee. Miksi sinä olet edelleen yksin? Painan 75 kiloa ja en juo taikka polta,joten turha ruveta syyttämään "läskiksi sovinistiksi" vaikka muuten käyttäytymiselläni saatan ollakin. Tälläinen asia , suomessa on jo 1 milj, yksin asuvaa eli ns, sinkkua. Ja mitä muutamat kertoneet thaimaan reissuista,pariskunnat.

Yksinäiset miehet käyttävät siellä tosi nuoria tyttöjä hyväksi. Eiköhän se ole pdofiili juttuja. Itse ainakin etsin lomalta muuta kuin seksiä. Se on hauskaa, kun toiset aina tietää, toisten tekemiset. Itse olen matkustanut useita kertoja Thaimaassa, ja on todella mielenkiintoista puuhaa arvailla siellä etenkin naisten ikää. Sellainen joka näyttää meidän silmissä 16vuotiaalta, saattaa hyvinkin olla reilusti päälle 20v.

Ja sitten se tärkein asia. Tiedättekö hyvät moralistit, että ihmisillä on ystäviä. Itseäni ja thai ystävääni huvittaa, kun kaikki katsoo meitä nenänvarttapitkin, kun olemme erivärisiä, ja erisukupuolta. Ihan sama onko thaikku vai farangi, mut kun vietämme aikaa yhdessä, niin meitä katsotaan aina, kun tekisimme jotain sopimatonta.

No kun asun yleensä aina samassa hotellissa, niin meihin on jo pikkuhiljaan totuttu. Mut hotelliasukkaat, ja ystäväni naapurit, kaupungilla, saamme katseita osaksemme, joita emme oikeasti ansaitsisi. Mut tämähän johtuu tietenkin siitä että muut tietävät aina asiat paremin, etenkin kun on mustavalkoinen maailman katsomus.

Luulisi että nyt jo rotusorto olisi sillä asteella että olisi kaikkien mielestä soveliasta olla myös eriväristen kanssa ystäviä, mut valitettavasti, etenkin farangien rotuennakkoluulot leimaavat meidät huonoiksi ihmisiksi, kuitenkaan kumpaakaan meitä tuntematta. Hölmö, kukaan ei katso nenän varttaan pitkin valkoista miestä ja thaimaalaista naista Thaimaassa.

Valkoinen mieshän on saalistuksen kohde siellä ja nainen jolla on valkoinen mies on onnekas kun pääsee nauttimaan länsimaiden rikkauksista. Ja siellähän näkee näitä valkoinen mies ja thainainen pareja joka paikassa. Mitä oikein yrität selittää? Joo ja sen thainaisen voi ostaa "tyttöystäväksi" päiväksi, yöksi, viikoksi tai kahdeksi, miten kenellekin sopii. Thaikun ka jo 40 vuotta,eilenki osti mulle vanhan Volvon: Kiva lukea että olet löytänyt Thaimaasta naisilta myönteisiä tunteita sinua kohtaan.

Jos katsot suomessa pariskuntia niin kyllä monessa nainen on saanut varakkaamman miehen. Jotenkin se menee vaan niin. Ehkä Thaimaan systeemi on rehellisempi.

Vuosia sitten menimme naisystäväni pojan kanssa n. Kyllä ne oli valkoiset jotka katsoivat: Emme todellakaan kävelleet käsikädessä. Kaikki ei ole niin kuin nielikuvitus laukkaa. Mä ole thai ja kertto naimsiin Suomi vain raha. Ei rakasta mies etsi seuraava suomesa. Laheta kotiin paljon raha mies anta.

Kotiin kerta vuosi joka mies maksa kk koti sama vanha tyo menna baari mies ei tietä tule lisa raha. Viha vanha mies rakasta raha. Joo ja makiole hai.

Ei se mietaa jos antat rahasta me laheta se thailand mies hyva lihava naine ei puhu lihava lenkkitosu ja tuulipuku mut ruma ku siskon koira. Somi naine ei mita mies halua ystava vaan tykka tama aina kotia ei ystava ei olut ei mita oma elama, vaan tama yksi sama lihava perunanokka ja tuulipuku nainen suomi finland. Mies ilman rakkauta Thaikulttuurin perussääntöhän jo sanoo että naisen kuuluu palvella , huolehtia ja kunnioittaa miestä.

Mutta jotenkin näin länsimaisena ihmisenä kavahtaa sitä viimeistä sääntöä; miestä ei tarvitse eikä pidä koskaan rakastaa.

Tuntuu jotenkin siltä että noista kaikista muista voisi luopua kun vain tuon viimeisen , todellisen rakkauden saisi itselleen Joo näinhän se on kuulemma. Ja miehen taas tulee huolehtia naisesta kaikin puolin taloudellisesti ja hänen lähintä sukuaan ainakin myös.

Sen takia en itse viitsi edes harkita thaikkua tai muutakaan aasialaista naista. Ei siinä mitään, että muijastaan huolehtii maksamalla kaikki mahdolliset menot hänestä tamponeja myöden, mutta ei tosiaan houkuta maksella koko suvun menoja.

Tiedä sitten esim japanilaisista tai muista näistä Aasian rikkaiden valtioiden asukkaista, onko heillä sama mentaliteetti, mutta tosiaan nuo Aasian köyhien valtioiden väki on ainakin sillä asenteella, että äijä maksaa kaikki viulut lähisukua myöden. Sen takia ovatkin niin hanakoita länsimaisten miesten perään. Ja ei siinä kai mitään, jos länkkäri haluaa aasialaisnaisen ja on valmis heikäläisten lompakoksi, niin vapaasti vain. Multa ainakaan se ei ole millään tavoin pois, vaikka itseäni tosiaan ei houkuttele ko touhu.

Varmaan onnellinen ku susta pääs eroon. Akka kaivoi vanhan ketjun, jotta pääsi purkamaan katkeruuttaan. Ainoastaan turismi tulee vähentymään. Tulee uusia ja uusia kohteita, joissa nämäkin asiat on piilotettu turismilta sivuun tai hoidettu yleisillä toimeentulotuilla ja veronkannoilla kansan hyväksi. Kantaa tulee ottaakin näin ikäviin asioihin, joita köyhän maan turismi tuo tullessaan ja ruokkii. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Etkö sinä Sika-Amalia taaskaan muista, että ei sieltä Paskajoelta prostua löytynyt, vaikka paikalliset isännät tutkituttivat kaikki jokivarren koivikot.

Vaikka Thaimaa on teoriassa kieltänyt huoraamisen, kuten Suomikin, se on vain pelkkä näennäinen koriste. Silti Suomi on täynnä huoria, ei tarvitse kuin mennä mihin baariin tahansa. Kun noille norsunvittunaamaisille suomalaishuorille ei ole riittävästi munaa tarjolla, he tulevat tänne palstalle katkerana valittamaan munanpuutettaan. Kun heidän puutteensa kasvaa sietämättömäksi he lyllertävät Turkkiin, jossa jokainen kakslahkeinen tykkään panna kaikkea ryhävalaasta sotanorsuun, kun on mahdollisuus saada viisumi tänne rikkaaseen Suomeen.

TOivon sydänmeni pohjasta ihan isolla sydänmellä, että viestisi oli tarkoitettu vain vääristä ennakkoluuloista ja täydellisestä tietämättömyydessä kirjoitetuksi provoksi. Ensinäkin esimerkiksi minä en tunne thaimaata prostuista, enkä seksituristeista, ne kun ei omaa matkailuun vaikuta mitenkään.

Annat ymmärtää että kaikissa thaimaassa sijaitsevissa hierontapaikoissa tarjottaisiin jotain epäilyttävää hoitoa. No ihan vaikka tyhmempikin käsittää että rannoilla olevat hierontapaikat ovat puitteiltaan jo mahdottomia intiimi hieronalle.

Itse olen käynyt sekä sisä että ulkotiloissa thaimaassa hieronassa yli 50 kertaa, itselleni ei ole koskaan ehdotettu mitenkään prostituutioon liittyvää, enkä sitä ole itsekään kysynyt. Thaimaa ja väärätieto on ainakin minulle tunteita kuohuttavaa, koska kaltaisistesi ihmisten pervon ajatusmaailman mukanaan tuomat lieveilmiöt tuottavat vääriä ennakkoluuloja, ja ovat osaaltaan pilaamassa paratiisimaisia lomiani.

Sen toki myönnän että kaltaisiasi pervoja on varmasti vielä enemän kuin thaimaassa asukkaita, huorista puhumattakaan. Suurin osa thaimaalaisista naisistakin valitsee kovan raadannan pienellä palkalla, jotta voisivat elättää usein kaukana olevat lapsensa ja itsensä, niillä pienillä hiluilla mitä meiltä turisteilta saa.

Sitten vielä elvistellään kun on niin halpaa. Siis monasti hävettää olla valkoihoisena thaimaassa. Parhaat ystäväni ovat thaimaalaisia, ja joka kerta hämmästyttää heidän aina kaunis ja moitteeton käytös. Olen vakaasti sitä mieltä että suomalaisilla on heiltä paljon oppimista, mut se oppiminen vaatii heidän kielensä hallintaa, jotta voi ymmärtää, normaali ihmisillä kun siellä englanintaito on vajavaisempaa kuin vaikka suomessa.

Se että katselee tympeänä ylimielisesti päältä ei ole ihmisiin eikä kulttuurin tutustumista. Siitä saa vain turistihymyn vastineeksi, ihmisiä hekin kuitenkin vain ovat.

Aivan samoin he joutuvat minua puolustamaan että olen ihan ok, kun monet paikallisetkin suhtautuvat epäluuloisesti meihin. Kerroppa mitä ajattelisit jos matkustaisit thaimaahan ja samaan aikaan yksin matkaava mies olisi ensimmäisenä iltana neljän kauniin thai naisen kanssa hotellihuoneessa. Ja minä sentään kävin vain suihkussa jotta olin freesi iltaa varten. No thaimaalaisten aina moitteeton ja kaunis käytös, jota en koskaan jaksa lakata hämmästelemästä, ja ihastelematta, saattaa asiaan vihkiytymättömältä vaikuttaa iskuyrityksiltä, mut silloin täytyy ymmärtää olevansa hiton tyhmä.

Thai nainen ei koskaan tee aloitetta, se on sopimatonta. Mutta tottakai kaunis käytös tekee vaikutuksen, koska sellaiseen ei suomessa törmää. Minusta on sydänmetöntä tuomita thaimaaan prostujakaan. Olisiko sinusta uhrautumaan niin paljaasti omien lastesi vuoksi? Jos ei olisi vaihtoehtoja??? Itse arvostaisin sellaistakin äitiä, enemänkuin sellaista joka kirjoittelee perätöntä roskaa tällä palstalla. Ne lapset on pakko elättää, tai ne kuolee, mut sitä sinä et tunnu ymmärtävän.

Voin sanoa että varmastikaan ei ole helppoa lähtä töiden perään etelään ja jättää lapset toisellepuolelle maata, niiden hikisten ropojen takia. On se työ mikä tahansa 9kk nälemättä lapsia on pitkä aika rakastavalle äidille, tehdä pienellä palkalla meille turisteille luksusta 7pv viikossa järjettömiä päiviä. Sitten joku idiootti vielä kehtaa epäillä heidän moraaliaan, oikeesti tuntuu järjettömän pahalle, väärät ajatuksesi.

Sanoppa mua omalla nimelläsi seksituristiksi niin tarkistetaan asia tuomioistuimessa, olenhan yksin matkaava mies ja liikun aina thaimaassa yksin tai thai seurassa. Fiksut naiset viihtyvät varmaankin hyvin thaimaassa koska siellä on paljon sydämen sivistystä, joka tekee meille kaikille niin ihanan hyvää, muiden hoitojen lisänä, joista siellä nautimme.

Myöskin fiksut naiset osaavat varmasti laskea että jos käy hieronassa ja nauttii siitä niin jättää sen thb tippiä, jotta toisenkin äidin lapset saisivat ruokansa. Niinkun ei Thaimaa muuten, matkailijoille: Turhat ennakkoluulot, näitten juttujen ansiosta senkun lisääntyvät. Minä ainakin katselen asiaa turistina enkä ihmisoikeusasiamiehenä. Ja se maa on läpeensä mätä.

Miten selität sen intimiihieronan tapahtuvan thaimaassa hiekkarannalla avokatoksessa, jossa esteetön näkyvyys joka suuntaan? Kai sulla on selitys siihen jos ne kaikki kerta sellasia paikkoja??? Ihan oikeasti tuntuu ettette ole koskaan thaimaassa käyneetkään. Itse olen käynyt vuoden sisällä 3 kertaa thaimaassa. Olen matkustanut joka kerta yksin. Vietän aika vähän aikaa hotellin alueella normaalisti.

Käyn hieronnassa lomilla jokapäivä, vähintään kerran, useimiten kaksi. Jätän joka kerta vähintään satasen tipin se on kuitenkin vain 2,5 euroa, minulle mitätön summa toisen tuntipalkka, ja sekin vain silloin kun on töitä.

Kuten jo älähdyksestä huomaatte, se on keskivertoa isompi tippi. Tosin olen huomannut tunnin hieronnan usein kestävän 1,5 tuntiakin, lisäksi manikyyrit ja pedikyyrit on tehty aina maksutta pyytämättä.

Maksua niistä ei ole koskaan suostuttu ottamaan, vaikka olen tarjonnut. Miten selität sen ettei mulle ole kertaakaan ehdotettu seksiä, eikä intiimihierontaa, happyendistä puhumattakaan????

Olen kuitenkin ihan normaalivartaloinen normaalin näköinen, ja pitkänä, vaaleana, hyvissä hotelleissa asuvana, itsestäni huolehtivana, thaita vähän puhuvana, varmastikin keskivertoa mielenkiintoisempi.

Minä selitän sen sillä että pitää tietää miten ja minne matkustaa. Ei pidä tyytyä toisten jämä matkoihin, vaan ottaa parhaat päältä. Törky on törkyä thaimaassakin sitä en kielläkään,mut ne voi helposti välttää. Enkä usko että ketkään naiset siellä miehiä raiskaa, se on kyl miehen valinta aina. Suomi on hiton rasistinen ja sikailijoita tulvillaan. Täällä ennakkoluulot, ja vihamieliset asenteet hallitsevat ajatusmaailmaa, jota ruokkivat täydet typerykset, kuten tämäkin ketju eittämättä osoittaa.

Nuukaillaan mitätömillä tipeillä, ja nautitaan toisten kurjuudesta, hitto ku hävettää olla suomalainen. Suomessa on ollut ihan koulutettujakin thai hierojia, mut kuka sinne menisi nauttimaan, koska yleinen mielipide on sitä vastaan, ja jokainen thaikku leimataan huoraksi, tuntematta ihmisiä ollenkaan.

Oikeat hierontapaikat eivät siis ole kannattavia, ja just noiden runkkarien takia jotka niissä väärissä paikoissa käy, kunnolliset paikat ovat lyhyt ikäsiä. Siis vika on suomalaisissa ei thaikuissa. Tuskin normi suomi nainenkaan tykkäisi että asiakkaat ehdottelisivat maksullista seksiä, vaan pistäisi mielummin pahoilla mielin yrityksensä kiinni.

Mitä tulee niihin massage huutoihin nii kyllä siellä kuuluu ihan yhtä usein myös taksitaksii huutoja, samoin vaatekauppiaat huutelevat huomion kiinnittämiseksi, jopa kalakauppiaat. Oletko ajatellut että se kuuluisi osana heidän kulttuuriin, samaa olen itse kokenut suomessa esim. Ovatko siis suomalaiset markkinat huoramarkkinoita? Toivottavasti ei sentään Jos väität thaimaalaista kulttuuria lepsuksi seksistiseksi, niin siihen verrattuna suomalaiset naiset ovat porttoja juoppoja kaikki.

Pysytäämpä siis totuudessa, eikä yleistetä. Itse tunnen useampia thaikkuja joille esiaviollinen seksi on mahdottomuus, kuin suomalaista, joka olisi neitsyenä naimisiin mennyt. Yhtäkään sellaista en tunne, tunnetko sinä? Samoin puolet tuntemistani thaimaalaisista naisista, ovat absolutisteja eivätkö nauti alkoholia ollenkaan. Suomessa se on kuitenkin melko harvinaista. Samoin olkapäät, tai napaa paljastavia vaaatteita en tutuillani thaimaalaisilla naisilla ole nähnyt.

Shortsit tosin saattavat olla lyhkäsiä. Samoin kuvottavat lävärit ja tatskat puuttuvat ainakin ystäviltäni, ja he itsekin kauhistelevat moista mauttomuutta. Suomessa alkaa olla vaikea löytää tatuoimatonta naista pikapuolin. Itse en ole nähnyt edes thai naista ikinä pelkissä bikibeissä. Uimassakin olen nähnyt heitä ani harvoin, ja silloinkin heillä oli paidat päällä ja housut jalassa.

Mut ah se niiden ihmisten kaunis käytös, pakottaa minutkin käyttäytymään. Huvittavaa, kun alkaa menemään kädet väkisinkin vai tervehdykseen. Pitää pitää joskus käsiä oikein taskussa ettei menisi kämmenet kevyesti vastakkain sydämen korkeudelle. Tällainen räävitön ketjukin kun tämä suurelta osalta on, tuskin olisi mahdollinen thaimaassa. No ehkä me suomalaisetkin joskus opimme kunnioittamaan kaikkea kaunista kaunista. Hävettää olla Suomalainen , Kiitos hyvin kirjoitettu!

Olisipa täällä enemmänkin näin fiksuja juttuja, tympäsee nuo - jotka jotain luulevat tietävänsä - täysin ennakkoluulojensa vankeja. Kulttuuri Aasiassa on täysin toisenlainen kun meillä junttikansalla, jollei mitään muuta ymmärrä kun etsimällä etsiä arvosteltavaa-seksimatkailusta. Lienee viisainta pysyä omissa pienissä ympyröissä. Miltäkö miehen vaimosta tuntuu, jaa-a onnellisessa parisuhteessa elvän miehen kun ei tarvitse hakea palveluita muualta.

Tavallinen , normaali " mässäge" ei todellakaan ole mitään " huorien" hommaa. Takuulla Ei yhtään miestä ole väkisin viety, vaikka rohkeneekin liikkua ulos "paketti matkojen hotellin rauhasta". Vahvasti luulottelua , huomaa , ettet ole Thaimaassa ikinä käynytkään. Ihankos olet ITE käynyt toteamassa, ettei vaan olisi vääristyneen mielikuvituksen tuotetta, läpeensä mätää lienee jossain lähempänä.

Kyllä itsekin jo markka aikana annoin hyvästä hieronnasta 50 tai bahtin tipin. Ei se ole siitä juuri miksikään muuttunut, toki 80 luvulla hieroivat 80 baht: Kehittyvänä talöutena Thaimaassa palkkataso on noussut yleisen elintason kehittymisen myötä.

Toki ansaitsevat vieläkin puolet verrattuna esim Balttien palkoihin verrattuna, mutta kyllä siellä palkallaan ellää, mutta ei rikastu. Hesarin tempaus kertoo lähinnä vihervasemmistolaisten feministien mielivallasta Hesarissa. On ihmeellistä kuinka Hesari monin tavoin hyssyttelee ja salailee muiden maahanmuuttaja ryhmien tekemiä oikeasti isoja ja vakavia rikoksia.

Esimerkiksi raiskaajista ei kerrota tarkkoja tuntomerkkejä ja etsistä taustaa silloin kun he eivät ole suomalaisia, mutta Thaimaalaisia lyödäänkin sitten samaan aikaan leimakirveellä valtavalla voimalla. Hesarin jutun tulos ei lienyt kovinkaan monelle mikään yllätys. Paljon huomion arvoisempaa olisi pohtia miksi Hesari tekee tuollaisen valtavan usean toimittajan offensiivin näitä "thaihierojia" kohtaan?

On se nyt kauhean hirveä rikos todellakin jos joku "hieroja" hieroo hierottavan selän lisäksi hierottavan peniksen molempien yhteisestä sopimuksesta kenenkään ketään mihinkään pakottamatta.

Mikä siinä onkaan että sinua noin risoo se mitä kaksi aikuista ihmistä tekevät muiden katseilta suojassa yhteisestä sopimuksestaan. Miten tämä on sinulta pois, kerro oi Amalia, kerro? Miten tämä Helsingin Sanomien vihervasemmistolaisten feministi toimittajien "onnistunut" täsmäisku auttoi näitä hierojia?

Hyvin onnistuivat Helsingin Sanomien feministit mustamaalaamaan kaikki Suomessa asuvat Thaimaalaiset joilla ei ole mitään tekemistä näiden hierontalaitoksien kanssa. Vie nyt vielä vuosien takaa onnittelu terveiset näille ihailemillesi toimittajille. Suomessa seksin myynti ja ostaminen on laillista, mutta tämänhän sinä kyllä taisitkin jo tietää, vai mitä? Varmaan olet tietoinen siitäkin, että Suomessa suomalaisetkin naiset myyvät seksipalveluitaan ihan omasta vapaasta tahdostaan ja ilman taloudellista pakkoa?

Miksi haluat vastaavan toiminnan kieltää juuri thaimaalaisilta, miksi oi rasisti Amalia? Kerro Amalia miksi sinä vihaat ja jahtaat Suomessa asuvia Thaimaalaisia tavallasi vuodesta toiseen ja vihaat koko Thaimaata?

Millainen on ihminen joka vuodesta toiseen roikkuu kirjoittelemassa törkyvihakirjoituksiaan Thaimaan matkailusta täällä Thaimaan matkailu palstalla? Olethan sinä itse niin monesti vannonut ja vakuuttanut että et itse ikinä aio Thaimaahan matkustaa. Sairas ihminen olet, ressukka, eikö sinulla ihan oikeasti ole elämässäsi muuta sisältöä? Mikä tai kuka on Sika-Amalia.

Onko se joku tietty häiriintynyt, mielenvikainen, seksineuroottinen idiootti henkilö. Taidat itse ihannoida sikailua thaikussa. Sinä Sua kaikki häpee, kuinka suomalainen voi olla noin hullu, jojota itses. Koirilta lähtee kielistä nahka ja limakalvot turpoavat ja märkivät niin - että koirat kokevat lopulta kiduttavan tukehtumiskuoleman. Tämähän on todella törkeää itsekkyyttä ja kärsivien eläinten hyväksikäyttöä näiltä joiltakin suomalaisilta feministeiltä, siis varsinaista eläinrääkkäystä, mutta mitäpä muutakaan näiltä mieleltään sairailta hirviöiltä voi odottaa.

Nämä Sika-Amalian levittämät tappajabakteerit voivat kuitenkin levitä koirista viattomiin lapsiperheiden isiin ja lapsiinkin. Kaikkien Turkin matkaajien tuleekin olla kulkukoirien suhteen hyvin varovaisia. Kulkukoiria ei pidä laskea nuolemaan käsiä ja jos joku vaikkapa lapsi tietämättömyyttään näin tekee, on hänen kätensä välittömästi desinfioitava mahdollisimman voimakkailla bakteereja tappavilla aineilla ja tämän jälkeen saatettava lääkäriin jatkotoimenpiteitä varten.

Hyi saatana millaisia hulluja tässä maassa asustelee ja vielä viitsii paskantaa saastaiset ajatuksensa tänne matkailupalstalle. Miksi ihmeessä ylläpito ei puutu tällaiseen törkyyn ja poista HETI tuollaisia töherryksiä, kysyn vaan. Itse tuo idiootti tuskin ymmärtää lopettaa tuota oksettavaa kirjoitteluaan! Mikähän ihmeen asiantuntija tämäkin tyyppi luulee , uskoo olevansa.

Heikoilla argumenteilla väittelee, Meillä täällä hyvinvointivaltiossa ei ole varaa, arvostella , eikä kuvitella tietävämme tilanteesta jossa Thaimaalaiset , köyhissä oloissa elävät tytöt elävät. Ei ,suinkaan , se ettemme me , tavalliset matkailijat voisi lomakohteeksemme valita Thaimaata, yhtään auta asiaa.

Päinvastoin lisää asennetta , eli sinne mennään nauttimaan lomastamme. Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan. Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin.

Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa. Thaimaa on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa lomakohteita vilkkaista lomametropoleista pieniin, uneliaisiin kyliin ja saariin.

seksi pillu thai huorat

Seksi pillu thai huorat -

Ja niin vähän on muuttunut parissa tuhannessa vuodessa. Tämä teksti kerää selkeästi fiksuimmat kommentoijat samaan ketjuun. Muille naisille vaan hekotan. Your email address will not be published.

: Seksi pillu thai huorat

Suomi anaali porno suomi keskustelu 48
Piukkaa pillua perskarvat naisella Video sex jyväskylä thai hieronta
Nuolla pillua finland escort 441
Sihteeriopisto kuopio mustaa kullia Vapaamatkustaja Sad endings - seksiturismi. Joo ja olen käynyt huorissa, ja käyn varmasti tulevaisuudessakin!! Thaimaalaisen tehdastyöläisen ja riisinviljelijän keskipalkka on siinä finland finnish homemade porn. Hyi saatana millaisia hulluja tässä maassa asustelee ja vielä viitsii paskantaa saastaiset ajatuksensa tänne matkailupalstalle. Minä en kyllä ikinä ole naiselle joutunut mitään ostamaan, enkä aiokaan. Tuntuuko hyvältä ja onko kaikilla hauskaa, kun vastaat noin 8 vuoden viiveellä? Tulee uusia ja uusia kohteita, joissa nämäkin asiat on piilotettu turismilta sivuun tai hoidettu yleisillä toimeentulotuilla ja veronkannoilla kansan hyväksi.
Hairy gangbang tantrahierontaa Eihän niissä ole mitään samaa. Eduskunnan kavallusskandaalin taustalla on alkoholiin uponneiden rahojen lisäksi tyyriiksi käynyt kaukorakkaus. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Eipä voi sanoo ku on suomalainen mies tyyliltään ja näöltään kammottava kun pääsee vapaalle. Kun tietää missä mennään on kaikilla hauskaa. Korkein esitetty tarjous tässä threadissa oli erään naisen tarjous kustantaa jollekin mieskunnan edustajalle menolippu Thaimaahan. Siksi se ei ole okei.

Voin sanoa että varmastikaan ei ole helppoa lähtä töiden perään etelään ja jättää lapset toisellepuolelle maata, niiden hikisten ropojen takia. On se työ mikä tahansa 9kk nälemättä lapsia on pitkä aika rakastavalle äidille, tehdä pienellä palkalla meille turisteille luksusta 7pv viikossa järjettömiä päiviä. Sitten joku idiootti vielä kehtaa epäillä heidän moraaliaan, oikeesti tuntuu järjettömän pahalle, väärät ajatuksesi.

Sanoppa mua omalla nimelläsi seksituristiksi niin tarkistetaan asia tuomioistuimessa, olenhan yksin matkaava mies ja liikun aina thaimaassa yksin tai thai seurassa. Fiksut naiset viihtyvät varmaankin hyvin thaimaassa koska siellä on paljon sydämen sivistystä, joka tekee meille kaikille niin ihanan hyvää, muiden hoitojen lisänä, joista siellä nautimme.

Myöskin fiksut naiset osaavat varmasti laskea että jos käy hieronassa ja nauttii siitä niin jättää sen thb tippiä, jotta toisenkin äidin lapset saisivat ruokansa. Niinkun ei Thaimaa muuten, matkailijoille: Turhat ennakkoluulot, näitten juttujen ansiosta senkun lisääntyvät. Minä ainakin katselen asiaa turistina enkä ihmisoikeusasiamiehenä.

Ja se maa on läpeensä mätä. Miten selität sen intimiihieronan tapahtuvan thaimaassa hiekkarannalla avokatoksessa, jossa esteetön näkyvyys joka suuntaan? Kai sulla on selitys siihen jos ne kaikki kerta sellasia paikkoja??? Ihan oikeasti tuntuu ettette ole koskaan thaimaassa käyneetkään. Itse olen käynyt vuoden sisällä 3 kertaa thaimaassa. Olen matkustanut joka kerta yksin. Vietän aika vähän aikaa hotellin alueella normaalisti.

Käyn hieronnassa lomilla jokapäivä, vähintään kerran, useimiten kaksi. Jätän joka kerta vähintään satasen tipin se on kuitenkin vain 2,5 euroa, minulle mitätön summa toisen tuntipalkka, ja sekin vain silloin kun on töitä.

Kuten jo älähdyksestä huomaatte, se on keskivertoa isompi tippi. Tosin olen huomannut tunnin hieronnan usein kestävän 1,5 tuntiakin, lisäksi manikyyrit ja pedikyyrit on tehty aina maksutta pyytämättä.

Maksua niistä ei ole koskaan suostuttu ottamaan, vaikka olen tarjonnut. Miten selität sen ettei mulle ole kertaakaan ehdotettu seksiä, eikä intiimihierontaa, happyendistä puhumattakaan???? Olen kuitenkin ihan normaalivartaloinen normaalin näköinen, ja pitkänä, vaaleana, hyvissä hotelleissa asuvana, itsestäni huolehtivana, thaita vähän puhuvana, varmastikin keskivertoa mielenkiintoisempi.

Minä selitän sen sillä että pitää tietää miten ja minne matkustaa. Ei pidä tyytyä toisten jämä matkoihin, vaan ottaa parhaat päältä. Törky on törkyä thaimaassakin sitä en kielläkään,mut ne voi helposti välttää. Enkä usko että ketkään naiset siellä miehiä raiskaa, se on kyl miehen valinta aina.

Suomi on hiton rasistinen ja sikailijoita tulvillaan. Täällä ennakkoluulot, ja vihamieliset asenteet hallitsevat ajatusmaailmaa, jota ruokkivat täydet typerykset, kuten tämäkin ketju eittämättä osoittaa. Nuukaillaan mitätömillä tipeillä, ja nautitaan toisten kurjuudesta, hitto ku hävettää olla suomalainen. Suomessa on ollut ihan koulutettujakin thai hierojia, mut kuka sinne menisi nauttimaan, koska yleinen mielipide on sitä vastaan, ja jokainen thaikku leimataan huoraksi, tuntematta ihmisiä ollenkaan.

Oikeat hierontapaikat eivät siis ole kannattavia, ja just noiden runkkarien takia jotka niissä väärissä paikoissa käy, kunnolliset paikat ovat lyhyt ikäsiä. Siis vika on suomalaisissa ei thaikuissa. Tuskin normi suomi nainenkaan tykkäisi että asiakkaat ehdottelisivat maksullista seksiä, vaan pistäisi mielummin pahoilla mielin yrityksensä kiinni.

Mitä tulee niihin massage huutoihin nii kyllä siellä kuuluu ihan yhtä usein myös taksitaksii huutoja, samoin vaatekauppiaat huutelevat huomion kiinnittämiseksi, jopa kalakauppiaat. Oletko ajatellut että se kuuluisi osana heidän kulttuuriin, samaa olen itse kokenut suomessa esim. Ovatko siis suomalaiset markkinat huoramarkkinoita? Toivottavasti ei sentään Jos väität thaimaalaista kulttuuria lepsuksi seksistiseksi, niin siihen verrattuna suomalaiset naiset ovat porttoja juoppoja kaikki.

Pysytäämpä siis totuudessa, eikä yleistetä. Itse tunnen useampia thaikkuja joille esiaviollinen seksi on mahdottomuus, kuin suomalaista, joka olisi neitsyenä naimisiin mennyt. Yhtäkään sellaista en tunne, tunnetko sinä? Samoin puolet tuntemistani thaimaalaisista naisista, ovat absolutisteja eivätkö nauti alkoholia ollenkaan.

Suomessa se on kuitenkin melko harvinaista. Samoin olkapäät, tai napaa paljastavia vaaatteita en tutuillani thaimaalaisilla naisilla ole nähnyt. Shortsit tosin saattavat olla lyhkäsiä. Samoin kuvottavat lävärit ja tatskat puuttuvat ainakin ystäviltäni, ja he itsekin kauhistelevat moista mauttomuutta. Suomessa alkaa olla vaikea löytää tatuoimatonta naista pikapuolin. Itse en ole nähnyt edes thai naista ikinä pelkissä bikibeissä. Uimassakin olen nähnyt heitä ani harvoin, ja silloinkin heillä oli paidat päällä ja housut jalassa.

Mut ah se niiden ihmisten kaunis käytös, pakottaa minutkin käyttäytymään. Huvittavaa, kun alkaa menemään kädet väkisinkin vai tervehdykseen. Pitää pitää joskus käsiä oikein taskussa ettei menisi kämmenet kevyesti vastakkain sydämen korkeudelle. Tällainen räävitön ketjukin kun tämä suurelta osalta on, tuskin olisi mahdollinen thaimaassa.

No ehkä me suomalaisetkin joskus opimme kunnioittamaan kaikkea kaunista kaunista. Hävettää olla Suomalainen , Kiitos hyvin kirjoitettu! Olisipa täällä enemmänkin näin fiksuja juttuja, tympäsee nuo - jotka jotain luulevat tietävänsä - täysin ennakkoluulojensa vankeja.

Kulttuuri Aasiassa on täysin toisenlainen kun meillä junttikansalla, jollei mitään muuta ymmärrä kun etsimällä etsiä arvosteltavaa-seksimatkailusta. Lienee viisainta pysyä omissa pienissä ympyröissä. Miltäkö miehen vaimosta tuntuu, jaa-a onnellisessa parisuhteessa elvän miehen kun ei tarvitse hakea palveluita muualta. Tavallinen , normaali " mässäge" ei todellakaan ole mitään " huorien" hommaa. Takuulla Ei yhtään miestä ole väkisin viety, vaikka rohkeneekin liikkua ulos "paketti matkojen hotellin rauhasta".

Vahvasti luulottelua , huomaa , ettet ole Thaimaassa ikinä käynytkään. Ihankos olet ITE käynyt toteamassa, ettei vaan olisi vääristyneen mielikuvituksen tuotetta, läpeensä mätää lienee jossain lähempänä. Kyllä itsekin jo markka aikana annoin hyvästä hieronnasta 50 tai bahtin tipin. Ei se ole siitä juuri miksikään muuttunut, toki 80 luvulla hieroivat 80 baht: Kehittyvänä talöutena Thaimaassa palkkataso on noussut yleisen elintason kehittymisen myötä. Toki ansaitsevat vieläkin puolet verrattuna esim Balttien palkoihin verrattuna, mutta kyllä siellä palkallaan ellää, mutta ei rikastu.

Hesarin tempaus kertoo lähinnä vihervasemmistolaisten feministien mielivallasta Hesarissa. On ihmeellistä kuinka Hesari monin tavoin hyssyttelee ja salailee muiden maahanmuuttaja ryhmien tekemiä oikeasti isoja ja vakavia rikoksia.

Esimerkiksi raiskaajista ei kerrota tarkkoja tuntomerkkejä ja etsistä taustaa silloin kun he eivät ole suomalaisia, mutta Thaimaalaisia lyödäänkin sitten samaan aikaan leimakirveellä valtavalla voimalla. Hesarin jutun tulos ei lienyt kovinkaan monelle mikään yllätys. Paljon huomion arvoisempaa olisi pohtia miksi Hesari tekee tuollaisen valtavan usean toimittajan offensiivin näitä "thaihierojia" kohtaan?

On se nyt kauhean hirveä rikos todellakin jos joku "hieroja" hieroo hierottavan selän lisäksi hierottavan peniksen molempien yhteisestä sopimuksesta kenenkään ketään mihinkään pakottamatta. Mikä siinä onkaan että sinua noin risoo se mitä kaksi aikuista ihmistä tekevät muiden katseilta suojassa yhteisestä sopimuksestaan.

Miten tämä on sinulta pois, kerro oi Amalia, kerro? Miten tämä Helsingin Sanomien vihervasemmistolaisten feministi toimittajien "onnistunut" täsmäisku auttoi näitä hierojia?

Hyvin onnistuivat Helsingin Sanomien feministit mustamaalaamaan kaikki Suomessa asuvat Thaimaalaiset joilla ei ole mitään tekemistä näiden hierontalaitoksien kanssa. Vie nyt vielä vuosien takaa onnittelu terveiset näille ihailemillesi toimittajille. Suomessa seksin myynti ja ostaminen on laillista, mutta tämänhän sinä kyllä taisitkin jo tietää, vai mitä? Varmaan olet tietoinen siitäkin, että Suomessa suomalaisetkin naiset myyvät seksipalveluitaan ihan omasta vapaasta tahdostaan ja ilman taloudellista pakkoa?

Miksi haluat vastaavan toiminnan kieltää juuri thaimaalaisilta, miksi oi rasisti Amalia? Kerro Amalia miksi sinä vihaat ja jahtaat Suomessa asuvia Thaimaalaisia tavallasi vuodesta toiseen ja vihaat koko Thaimaata? Millainen on ihminen joka vuodesta toiseen roikkuu kirjoittelemassa törkyvihakirjoituksiaan Thaimaan matkailusta täällä Thaimaan matkailu palstalla?

Olethan sinä itse niin monesti vannonut ja vakuuttanut että et itse ikinä aio Thaimaahan matkustaa. Sairas ihminen olet, ressukka, eikö sinulla ihan oikeasti ole elämässäsi muuta sisältöä? Mikä tai kuka on Sika-Amalia. Onko se joku tietty häiriintynyt, mielenvikainen, seksineuroottinen idiootti henkilö. Taidat itse ihannoida sikailua thaikussa. Sinä Sua kaikki häpee, kuinka suomalainen voi olla noin hullu, jojota itses.

Koirilta lähtee kielistä nahka ja limakalvot turpoavat ja märkivät niin - että koirat kokevat lopulta kiduttavan tukehtumiskuoleman. Tämähän on todella törkeää itsekkyyttä ja kärsivien eläinten hyväksikäyttöä näiltä joiltakin suomalaisilta feministeiltä, siis varsinaista eläinrääkkäystä, mutta mitäpä muutakaan näiltä mieleltään sairailta hirviöiltä voi odottaa.

Nämä Sika-Amalian levittämät tappajabakteerit voivat kuitenkin levitä koirista viattomiin lapsiperheiden isiin ja lapsiinkin. Kaikkien Turkin matkaajien tuleekin olla kulkukoirien suhteen hyvin varovaisia. Kulkukoiria ei pidä laskea nuolemaan käsiä ja jos joku vaikkapa lapsi tietämättömyyttään näin tekee, on hänen kätensä välittömästi desinfioitava mahdollisimman voimakkailla bakteereja tappavilla aineilla ja tämän jälkeen saatettava lääkäriin jatkotoimenpiteitä varten.

Hyi saatana millaisia hulluja tässä maassa asustelee ja vielä viitsii paskantaa saastaiset ajatuksensa tänne matkailupalstalle. Miksi ihmeessä ylläpito ei puutu tällaiseen törkyyn ja poista HETI tuollaisia töherryksiä, kysyn vaan. Itse tuo idiootti tuskin ymmärtää lopettaa tuota oksettavaa kirjoitteluaan!

Mikähän ihmeen asiantuntija tämäkin tyyppi luulee , uskoo olevansa. Heikoilla argumenteilla väittelee, Meillä täällä hyvinvointivaltiossa ei ole varaa, arvostella , eikä kuvitella tietävämme tilanteesta jossa Thaimaalaiset , köyhissä oloissa elävät tytöt elävät.

Ei ,suinkaan , se ettemme me , tavalliset matkailijat voisi lomakohteeksemme valita Thaimaata, yhtään auta asiaa. Päinvastoin lisää asennetta , eli sinne mennään nauttimaan lomastamme. Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan.

Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin. Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa. Thaimaa on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa lomakohteita vilkkaista lomametropoleista pieniin, uneliaisiin kyliin ja saariin. Käytä veronpalautukset hemmotteluhetkeen lämpimässä.

Varaa edullinen loma Finnmatkojen Veronpalautusmarkkinoilta. Asian voi tarkistaa ihan itse tilastokeskus. Joten turha tulla norsunvittunaamainen huora jauhamaan kateellista paskaasi tälle palstalle. Noh noilta olisit voinut suojautuakin, jos olisit halunnut. Kyllähän se on ihan selvä asia että sukupuolitaudeista pitää syyttää aina vain ja ainoastaan itseään, ellei kyseessä ole raiskaus, tai verensiirron, istukan yms välillä saatu tartunta.

Mut thaimaalaiseen kulttuuriin ei taida raiskaukset oikein sopia, toista se on islamimaissa, joissa vääräuskoiset ovat vapaata riistaa. Et voi ,moukka ,syyttää asiakasta jos huora ei suojaudu. Joku peräkammarin poikahan voi nähdä haisurevan huoralla panomaassa vaikka ensi kertaa. Totuus on se että jos olet sukupuoliyhdynnässä, ja et suojaudu, saat taudin, vika on sinussa. Ihan ei ole maalla eikä kansallisuudella väliä, jos harrastat seksiä vapaaehtoisesti, ja saat tartunnan peilissä näkyy se jota voi kiittää.

Suomessa ei niin peräkammarinpoikaa olekaan, aikuista, joka ei tietäisi miten suojautua tartunnalta. Jos olet suojaamattomassa yhdynnässä se on riski, jonka on itse valinnut. Jos syytät alkoholia, selvänä olet alkanut juomaan, sekin ollut valintasi. Tottahan toki siitä voi tulla katkeraksi, ja suuttuakin. Varmasti syyttääkin ensin sitä kumppania. Mut aina viimekädessä jokainen aikuinen on itsestään vastuussa.

Asian voi tarkistaa hankimalla esteettömyystodistuksen jos ei tiedä onko itse itsestään vastuussa. Hallitsee itseään ja omaisuuttaan, kuten asian virallinen termi kuuluu. Itse en ainakaan harrastaisi seksiä ammattilaisen kanssa ollenkaan, ja en missään tapauksessa ainakaan suojaamatonta seksiä.

Vai voiko joku aikuinen oikeasti väittää ettei tiennyt tartuntariskistä ammattilaisen kanssa, vai meinasiko joku ammattilaista neitsyeksi, vai mikä tämä ajatuksen kulku ihan oikeasti on ollut??? Ihan noin hölmö ei saisi olla maailmalle lähtiessä, anteeksi nyt vaan Eihän tarjoilikaan sano että älä nyt viinaa juo jos haluat huomenna olla terve, vaan kantaa kaksinkäsin. Eikä se huominen pääkipu ole tarjoilijan vika Joku tasohan se olla pitää, suomiämmä on alle arvostelun.

Tosiasiaa ei paskaa Thaimaan prostituutio Kaikki tuntevat Suomen huorista ja läskeistä ryhävalaistaan. Suomalaiset ovat jostain syystä kutsuneet heitä naisiksi, noita norsunvittunaamaisia marmattavia feministejä, katkeria ja kateellisia huoria.

Thaimaalaiset eivät monestikaan pidä siitä, että heidän kotimaataan seksikohteeksi, se johtuu vain ainoastaan noiden katkerien läskien hylkeiden panettelusta, ketään muita kuin länsimaalaisia eritoten suomalaisia ämmiä voidaan syyttää siitä, että Thaimaata kutsutaan seksikohteeksi.

Todenmukaisempaa olisi kutsua sellaisia ulkoilmabordellimaita seksikohteiksi, kuten Turkki, Tunisia, Italia jne. Prostituutio on laitonta Thaimaassa, kuten Suomessakin, mutta suomalaiset ovat taitavia kiertämään lakia. Suomalaiset naiset, jotka tiedän eivät ole koskaan ahkeria, empaattisia tai ulospäinsuuntautuneita. Suomalaiset huorat tulevat köyhistä oloista ja heillä on erittäin vähän älyä, sitävastoin vallanhalua ja agitointihalua on vaikka muille jakaa.

Koska suomalaisten huorien älykkyys on vähäistä ja heidän sosiaalinen elämänsä suuntautuun esim. He ovat alinta kastia, mutta pitävät itsestään suurta metelia, kuvittelevat olevansa jopa yhteiskunnan vaikuttajia, egoltaan astuneet liian suuriin saappaisiin. Kuinka vanhoja lapset on? En usko, et pienet tajuu, mitä tapahtuu. HuaHinissakin aika paljon liikku huoria. Koh Samui oli aika rauhallinen tän suhteen.

Minne päin Thaimaata olisitte menossa? Kaikki paikat eivät ole siellä niin pahoja tuon huorauksen suhteen. No kyllä osaa mut siltikin ei oo kiva kun lapsien nähden tulevat päälle! Kyllä ne mun 14 vuotiasta poikaakin vikittelivät mutta oppipa poika sanomaan ei. En mä niitä kiusallisena kokenut koska ilmiö on osa heidän kulttuuriaan. Maaseudulta tullaan kaupunkiin tekemään rahaa.

Mutta se oli kivempaa että asia on näin avoin siellä - eli vikitellään kovalla äänellä kaikkien kuullen - toisin kuin jos menisi aurinkorannoille joissa toiminta on salamyhkäisempää Jos et ole valmis tätä piirrettä sietämään niin kannattaisi kyllä miettiä toista lomakohdetta.

Thaimaaseen on turha mielestäni mennä "vaan rantalomalle" koska parhaat nähtävät asiat ovat ihan muualla kuin turistirysissä. Lapset 10,6 ja 4. Ei oo vielä kohdetta päätetty kun ollaan mietitty että onko matkan kohde Thaimaa vai Egypti. Ja nyt pädyttiin Thaimaahan. Kyllä sielä ne miehet menee huoriin, ei ne naiset ovelta hae. Miehen kanssa Phuketissa olleena emme törmänneet kertaakaan mihinkään huoriin. Eiköhän näille pervopettereille ole omat mestat jossain Pattayalla yms. Tykkään x 1 List.

No me ollaan oltu pari kertaa Thaimaassa enkä ole nähnyt yhtäkään huoraa. Että ei kai niitä siellä vilistä kun vilkkilässä kissoja. Ei ole huoratutkaa koko ajan piipittämässä. Suomalaisten naisten ei kannattaisi haukkua ulkomaalaisia naisia huoriksi, koska suomalaiset naiset harrastavat tutkimusten mukaan eniten irtosuhteita koko maailmassa.

Suomalaisten naisten jarkyttava maine! Me olimme Khao Lakissa eikä kyllä huoran huoraa näkynyt ehkä olisi löytynyt jos olisi mennyt kyselemään. Olimme myös pari päivää Phuketissa eikä sielläkään huoriin tullut törmättyä.

Pattaya ovat käsittääkseni täynnä ko. Ja kuten joku jo aiemmin kirjoitti, eiköhän se ole ennemminkin niin, että huoriin hakeudutaan mikä Thaimaassa tapahtuu varmasti helposti eikä niin, että huorat "käyvät kimppuun".

Ei ne silmille tule hyppimään!