Op riihimäki tanssikurssit hämeenlinna

Nykyinen haku Hakuehdoilla löytyi tapahtumaa. Yhteislaulua Veikko Saaren kanssa. Mistä apua, kun riippuvuusongelma askarruttaa? Jukolan Tuki- ja ohjauspisteellä puhutaan riipuuvuusongelmista, mukana keskusteluissa A-klinikan Ehkäisevän päihdetyön edustaja.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille. Luento yrittäjille, yhteisöille ja järjestöille. Miten sen voi tehdä kun sitä ei osaa selittää? Aimokoulun projekti esittelee -vuotiaiden lasten tekemiä teoksia, maalauksia, piirustua, keramiikkaa jne. Konsertissa kuullaan suosikkeja Mårtensonista Queniin. Näytelmä ystävyydestä ja luonnon tarkkailemisen ilosta lapsille ja koko perheelle. Koko perheen näytelmä "Kerro, kerro kuvastin..

Koko perheelle sopivan näytelmän on ohjannut Maarit Helenius. Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. Mukavaa menoa koko perheelle: Rannalla — Pasi Kärkkäinen-Tunkelo -näyttely.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Hämeenlinnan-Vanajan johtava kanttori Heikki Seppänen ja kanttori Sonja Saarikko esittelevät juhlavuoden hämeenlinnalaiset musiikkitapahtumat ja kertovat niiden taustoista. Kesä Monikan kanssa Alfred Kordelinin, Kanta-Hämeen ja Suomen kohtalonhetkiä — Alfred Kordelin — oli liikemies ja kulttuurin ystävä, joka kuoli Hausjärvellä Mommilan veriteoissa.

Keuhkoahtauma ja liikunta -luento. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton tilaisuus. Mistä apua, kun riippuvuusongelma askarruttaa? Jukolan Tuki- ja ohjauspisteellä puhutaan riipuuvuusongelmista, mukana keskusteluissa A-klinikan Ehkäisevän päihdetyön edustaja. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille. Ingmar Bergman vuotta.

Hämeenlinna Roast on irvailua itse kaupungista, ilmiöistä ja siellä asuvista julkisuuden henkilöistä. Talutusratsastusta, rekiajelua, ratsastusta, leiriläisten ratsastusnäytös ja buffetti. Käynti audotorioon klo Ainakin Rockfestin olisi parempi olla, sillä keskiviikkona Hyvinkäällä konsertoiva Ozzy Osbourne on evästänyt festivaaliorganisaatiota etukäteen tarkalla vaatimuslistalla. Alfred Kordelinin, Kanta-Hämeen ja Suomen kohtalonhetkiä — Hämeenlinnalaislähtöinen The Holy Suistolla lauantaina 3. Raamattuhetki Sanan äärellä kahvittelen ja rukoillen.

Raamattuhetki Sanan äärellä kahvittelen ja rukoillen. Ingmar Bergman vuotta. Ingmar Bergman vuotta -tapahtuma. Käynti audotorioon klo Kaikille avoin ja maksuton. Talutusratsastusta, rekiajelua, ratsastusta, leiriläisten ratsastusnäytös ja buffetti. Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen Muistikahvilassa huolehditaan aivoterveydestä opiskelijoitten johdolla. Hämeenlinnalaislähtöinen The Holy Suistolla lauantaina 3.

Koko kansan suosikki, monipuolinen taiteilija ja kansanedustaja Mikko Alatalo esiintyy Nallessa alkuillan keikalla yhdessä pitkäaikaisen asiaparinsa Jammi Humalamäen kanssa. Hämeenlinna Roast on irvailua itse kaupungista, ilmiöistä ja siellä asuvista julkisuuden henkilöistä. Mukavaa menoa koko perheelle: Rannalla — Pasi Kärkkäinen-Tunkelo -näyttely. Pasi Kärkkäinen-Tunkelo työskentelee monipuolisesti muotoilun eri osa-alueilla.

Näyttelyn teoksissa on yhdistelty eri materiaaleja ja niiden lähtökohtana on rantamaiseman tarkastelu ja kokeminen. Taidelainaamon Valokiilassa Kukka Pitkänen. Hämeenlinnalaisen kuvataiteilijan teoksia vuosilta Petteri Kaniini, kujeileva ja seikkailuja rakastava sankari, pääsee nyt pääosaan omassa riehakkaassa, tähän päivään tuodussa komediassaan.

Suomeksi puhuttu, 1h 45min. Puuseppä ja sanasepot - Mikael Agricolaa ja suomen kieltä juhlistava näyttely. Kiipulan ammattiopiston suomen kielen opiskelijat inspiroituvat Mikael Agricolasta ja suomen kielestä runouden ja musiikin muodossa. Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Mari Isotalon näyttely Sukellus. Hämeenlinnalaisen taidemaalarin tuoreimmat maalaukset kertovat kaipuusta lapsuuden viattomaan ja puhtaaseen tilaan, kun elämä oli tässä ja nyt.

Kaikille avoin kahvila; vertaistukea ja ajanvietettä.