Eroottinen foorumi mies ja nainen yhdynnässä

eroottinen foorumi mies ja nainen yhdynnässä

Mikä tekee koskettamisesta niin vaikeaa? Näillä vinkeillä suhde paranee. Kosketus Jos kosketus kuihtuu suhteessa, syy ei ole yksin miehessä. Tunnesuhde voi olla tukossa ja välit niin viileät, että ei ajatuskaan kulje. Jos käsi ei taivu kosketukseen, usein suukin voi olla solmussa. Tuskin on naista joka ei tiedä, miten vaikea on kertoa kumppanille, minkälainen kosketus tuntuisi parhaimmalta ja missä. Mikä ihme tekee koskettamisesta niin vaikeaa? Keskustelu koskettamisesta nostaa laineet korkealle.

Naiset purnaavat ja miehet lataavat täyslaidallisen takaisin. Lähemmässä tarkastelussa voisi paljastua ihan muuta. Todellisuudessa kummatkin, niin miehet kuin naiset ovat asian suhteen aran herkällä tunnolla ja kärsivät puhumattomuudesta, joka laittaa heidät tiettyyn muottiin. Mainos Teksti jatkuu alla. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Silloin hän ainakin tietää, milloin saa seuraavan kerran, ja voi hekumoida ajatuksella koko viikon.

Pienikin häivähdys ennalta-arvaamattomuutta tekee kuitenkin seksistä miehelle heti paljon kiinnostavampaa, ja sen kerran muistoa hän hellii pitkään. Päästä siis joskus sisäinen naarastiikerisi valloilleen ja riivi mieheltä vaatteet yltä heti kun hän pääsee ovesta sisään.

Toisaalta, muutoksen ei aina tarvitse tarkoittaa villimpää seksiä eikä sen tarvitse olla suuri, jotta se saisi miehessä aikaan hyvän olon kihelmointiä. Äläkä pelkää, että mies ei ymmärtäisi aikuiselämän rajoituksia. Hän tajuaa työpaineet ja väsymyksen, joka esimerkiksi pienten lasten äidille on usein kroonista. Mutta siinä missä lapset voivat olla naiselle koko elämä, mies kaipaa ja tarvitsee edelleen naista, vaimoa.

Podät miehen rinnallasi, kun otat hänetkin huomioon. Muistele, millaista oli olla rakastunut. Anna miehelle lahjaksi se, mitä hän eniten toivoo: Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Sama kun seinille puhuisit tällä foorumilla.

Miehen tehtävänä on maksaa laskut, kantaa tavarat ja siittää lapset. Kaiken muun ajan palstaämmien miehet ovat vain rasite. Tämän pätkän laitan talteen.

Sisältö on melkein sanasta sanaan kuin mieheni suusta, ja nyt sain sen kirjallisena. Jos tuon jaksaa lukea, siinä on paljon asiaa. Nuorena sitä oli haluja huolimatta e-pillereistä. Nyt niitä on vain silloin, kun en käytä e-pillereitä. Toisaalta nyt kun en käytä, vituttaa jos en saa miestäni silloin kun haluan, tai orgasmia silloin kun siltä tuntuu.

Joten tavallaan e-pillerit ovat olleet mulle eräänlainen helpotus, pakotie pois seksin kiimasta. Sitä kun ei voi tuosta vain harrastaa perheessä, jossa on vuotias kesävapaalla viihtyvä kontrollifriikki, ja pari pienempää erityislasta tarpeineen.

Pitäisköhän tuolle miehellekin hommata haluttomuuspillereitä? Ai niin joo, se voi tumputtaa ohimennen jos on tarvis: Meikäläisen kun pitää odottaa sopivaa hetkeä ja aikaa sillekin toimelle joten parempi vissiin olla haluamatta mitään toimia O. Kiinnostaisi moniko tähän kyselyyn on vastannut, kun noin outo tulos saatu, että ei laatuun olla muka tyytyväisiä.

Asiahan on nimenomaan päinvastoin. Suomalaiset ovat tyytyväisiä seksin laatuun, mutta eivät määrään. Laadussa ei ole vikaa, kuten tässä hömppäpömppäjutussa väitetään. Toiveet korostuivat etenkin miesten vastauksissa. Yhdyntöjen laatu on hyvä, mutta määrään ollaan tyytymättömiä. Miehet valittavat paljon siitä, että naiset eivät enää ilmaise haluavansa heitä.

On tärkeää kertoa pitkässäkin suhteessa, että "haluan juuri sinua, olet edelleen seksikäs, haluttava ja miehekäs minun silmissäni". Ja tähän kyselyyn vastasi miestä, ja sen tulokset noudattelivat seksologin aiemmin näkemien tulosten kanssa samaa linjaa.

Ja lähde on siis tässä: Alkoi ahistaa koko juttu, nyt ei tee mieli enää sitäkään vähää mitä muuten Oon mielummin yksin kuin alan stressaamaan jostain riittävästä ja riittävän hyvän seksin antamisesta. Mun mielestä meillä on tällä hetkellä erittäin riittävä ja tarpeeksi runsas seksielämä ja sikäli olen mieheeni oikein tyytyväinen, jos itse miehelle en kelpaa tämmöisenä mitä oikeasti olen libidoltani ja mieltymyksiltäni, varmaan parempi etsiä joku toinen elämänkumppanikseen.

Täällä naiset läpättävät päivät pitkät omasta, muiden, kummien, kaimojen ja naapuerien lissujen seksielämästä naisen näkökannasta jossa mies on tietysti sika. Ja nyt kun joku toi esiin miehen näkökannan, niin heti meni halut ja mies on sika. Meidän seksielämä on sitä mitä minä nainen haluan ja jos se ei ole sellaista mitä minä nainen haluan, niin mies on sika ja voi lähteä.

Ei hätää, tähän löytyy palstalta naisista henkistä tukea huutokuoron muodossa: Ilmeisesti seksielämää ei tarvitse koskaan edes pohtia kenenkään muun kuin naisen näkökulmasta ja sillä siisti. Kaikki muu on sairasta, pervoa, naista alentavaa ja mies on sika.

Joskus toivoisin, että miehetkin alkaisivat pihtaamaan, vaikka maailman tappiin asti, niin ehkä - huom ehkä - naiset joskus huomaisivat kuinka itsekkäitä toisinaan ovat. Teidän parisuhteessa ei ilmeisesti ole muita kuin sinä.

Hänelle olisi riittänyt kerran kuukaudessa, minä tarvitsin 2 kertaa viikossa. Lopulta opettelin senkin taidon, pakon edestä, että en pettämään lähtenyt. Yritän ajatella nykyistä miestäni, ja hänen tarpeitaan, huolimatta siitä haluttaako minua vai ei. KOSKA minulla on kokemusta siitä, miltä tuntuu jos toinen ei suostu edes säälistä.

Joskus käytän sarkasmia ja isken kipeästi omaan nilkkaani, koska en enää jaksa ontua huolimatta siitä, onko minulla haluja tahi ei.

En itse pihtaa, seksi vaan ei ole mulle kovin tärkeää enkä ole valmis sen eteen näkemään kovin paljoa vaivaa tai uhraamaan hirveästi aikaa johonkin oman seksuaalisuuden esiin houkutteluun, kun senkin ajan voin käyttää johonkin oikeasti mukavaksi kokemaani harrastukseen joka rentouttaa mua eikä aiheuta mitään suorituspaineita toisin kuin seksi tuon kirjoituksen mentaliteetilla MULLE aiheuttaisi - ei toki nykyään aiheuta semmoisena kuin sitä meidän suhteessamme on, missä on vapaus olla myös haluamatta ja parisuhteessa sekä rakastamisessa muitakin ulottuvuuksia, joilla osoittaa että toinen on tärkeä.

Mut jos seksistä tulisi meidänkin suhteessa jotain ihme temppuilua ja pakkoa, niin ei mulla olisi mitään mielenkiintoa enää semmoista suhdetta jatkaa vaikka se miten vastaisi jonkun tai vaikka omankin miehen toiveita. En hirveästi tykkäisi siitä jos mies suostuisi seksiin vain mun mieliksi vaikkei sitä haluaisi.

Joten kyllä, mun miehenikin saa "pihdata" vaikka maailman tappiin asti, jos seksi ei hänestä ole mikään maailman tärkein asia ja häntä ei huvita. Parempikin olisi pihdata, en mä halua mitään säälimunaa, jos toista ei huvita niin ei mulla ole mitään tarvetta ottaa hänen vartaloaan mukaan itseni tyydyttämiseen vaan osaan sen tehdä ihan itseksenikin.

Jos mun mieheni olisi mennyt yhteen kanssani suurimmaksi osaksi siksi että toivoisi saavansa todella paljon ja säännöllisesti seksiä, niin ei se mun ongelmani ole. En ole koskaan puolellakaan sanalla vihjaissut mitään tämmöiseen mahdollisuuteen viittaavaa. Päinvastoin olen ihan ekoilta treffeiltä asti suunnilleen täysin salailematta tehnyt julki, etten ole mikään erityisen seksuaalinen ihminen ja tuskin olen sellaiseksi koskaan muuttumassakaan.

Tuohan nyt on vähän sama kuin omassa päässäni olisin kuvitellut että kyllä mun järkevä insinöörimieheni alkaa luritella mulle joka päivä kirjoittamiaan rakkausrunoja kunhan mennään naimisiin koska mun mielestäni se on avioliiton ydintä ja sit kiukuttelisin kun yllättäen näin ei käykään vaan joudun elämään kamalassa rakkausrunojen puutteessa vaikka juuri siksi halusin päästä naimisiin. Tykkään x 1 List. Minä nainen olen tällainen, minun ei tarvitse muuttua.

Sinä olet tuollainen, sinun miehen ei tarvitse muuttua eipä. Oletko kuullut, että kun parisuhteessa tulee toista vastaan, toinenkin tulee vastaan. Oon mä paljon miestä tullutkin vastaan ja joutunut tosissaan taistelemaan itseni kanssa, siksi tuntuu jotenkin tosi lannistavalta että sekään ei riittäisi.

Tää on just mikä mua seksissä ahdistaa et ikinä ei olis hyvä vaan aina pitäis vaan saada lisää ja jotain uusia juttuja just kun olis ehtinyt totuttaa itsensä niihin vanhoihinkaan ja vähän huoahtaa. Jos se on huonoa, niin sit ei oo hyvä ja kitistään, jos se on hyvää, niin sit sitä halutaan koko ajan lisää ja kitistään kun toista ei ihan koko ajan huvittais paneskella.

Olis tosi kiva jos joskus vois mennä omassa tahdissa ja antaa sen oman halun myös kokeilunhalun herätä kaikessa rauhassa ilman et täytyis jatkuvasti kiiruhtaa edelle siitä mikä itsestä tuntuis sillä hetkellä hyvälle toisen huomioinnin nimissä.

Artikkelin pointti taisi olla tämä: Olihan tossa selvästi asiaa. No jos kerran ei tarvitse muuttua seksikoneeksi vaan ilmaista välittämistä miehelle, niin mikä hiton pointti tossa koko artikkelissa sitten oli?

Kun nimenomaan sen jokaikinen vinkki liittyi siihen kuinka kyetä antamaan miehelle enemmän ja mieleisempää seksiä, minkä itse lasken kyllä askeleeksi kohti seksikoneeksi muuttumista. Eikö sitä välittämistä nyt voi ilmaista monella muullakin tavalla, jos se kerran on tärkeintä? Oikeasti, siksi ne miehet ovat seksiä vailla, koska no joo, tietenkin koska ovat miehiä ne miehet välittävät teistä.

Mutta jos kumppani lähes aina torjuu toisen, vaikuttaa se väistämättä kumppaninkin seksuaaliseen identiteettiin. Ja nyt niille pää punaisena huutajille. Artikkelissa ei sanottu, että pitää antaa pakolla tai säälistä.

Enkä minäkään niin sano. Eikö se ole huomaavaisuutta parisuhteessa, jos pyrkii tulemaan toista vastaan haluamalla toista useammin, jos vastaavasti se toinen on siihen asti joutunut haluamaan vähemmän. Parisuhteessa on kaksi osapuolta ja niin kauan kuin minä, minä, minä -asenne on valloillaan, siitä tuskin tulee mitään.

Seksissä, läheisyydessä, parisuhteessa, ihan missä vain pitäisi pyrkiä antamaan toiselle hyvää oloa.

Eroottinen foorumi mies ja nainen yhdynnässä -

Oikeasti, siksi ne miehet ovat seksiä vailla, koska no joo, tietenkin koska ovat miehiä ne miehet välittävät teistä. Älä keitä, vaan anna potuille kyytiä grillissä. Lisäksi miehet ovat yllättävänkin samanlaisia kuin naiset. Sitä kun ei voi tuosta vain harrastaa perheessä, jossa on vuotias kesävapaalla viihtyvä kontrollifriikki, ja pari pienempää erityislasta tarpeineen. Seksissä, läheisyydessä, parisuhteessa, ihan missä vain pitäisi pyrkiä antamaan toiselle hyvää oloa. Ja suomi turku tissivideot kin ovat huonoja sängyssä. Ja nyt niille pää punaisena huutajille.

Eroottinen foorumi mies ja nainen yhdynnässä -

Minä nainen olen tällainen, minun ei tarvitse muuttua. Parisuhteessa on kaksi osapuolta ja niin kauan kuin minä, minä, minä -asenne on valloillaan, siitä tuskin tulee mitään. Järjestä sille aikaa; kiireetöntä laatuaikaa. Kuinka monta kirjainta on sanassa ÄITI? Asiahan on nimenomaan päinvastoin. Artikkelissa ei sanottu, että pitää antaa pakolla tai säälistä.

Naiset purnaavat ja miehet lataavat täyslaidallisen takaisin. Lähemmässä tarkastelussa voisi paljastua ihan muuta. Todellisuudessa kummatkin, niin miehet kuin naiset ovat asian suhteen aran herkällä tunnolla ja kärsivät puhumattomuudesta, joka laittaa heidät tiettyyn muottiin.

Mainos Teksti jatkuu alla. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Viisi hyväntekeväisyystyöntekijää kaapattiin ja joukkoraiskattiin Itä-Intiassa. IS juhannuslöylyissä maailman kovimpien saunojien kanssa: Juha Mieto ahmii mämmiä juhannuksenakin — tarkat valmistelut herkkuhetkeä varten: Italia päätti takavarikoida kaksi siirtolaisia kuljettavaa alusta.

Älä keitä, vaan anna potuille kyytiä grillissä. Mitä ihmettä tapahtui Roseanne Barrille? Toisaalta, muutoksen ei aina tarvitse tarkoittaa villimpää seksiä eikä sen tarvitse olla suuri, jotta se saisi miehessä aikaan hyvän olon kihelmointiä. Äläkä pelkää, että mies ei ymmärtäisi aikuiselämän rajoituksia. Hän tajuaa työpaineet ja väsymyksen, joka esimerkiksi pienten lasten äidille on usein kroonista. Mutta siinä missä lapset voivat olla naiselle koko elämä, mies kaipaa ja tarvitsee edelleen naista, vaimoa.

Podät miehen rinnallasi, kun otat hänetkin huomioon. Muistele, millaista oli olla rakastunut. Anna miehelle lahjaksi se, mitä hän eniten toivoo: Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Sama kun seinille puhuisit tällä foorumilla.

Miehen tehtävänä on maksaa laskut, kantaa tavarat ja siittää lapset. Kaiken muun ajan palstaämmien miehet ovat vain rasite. Tämän pätkän laitan talteen.

Sisältö on melkein sanasta sanaan kuin mieheni suusta, ja nyt sain sen kirjallisena. Jos tuon jaksaa lukea, siinä on paljon asiaa. Nuorena sitä oli haluja huolimatta e-pillereistä. Nyt niitä on vain silloin, kun en käytä e-pillereitä. Toisaalta nyt kun en käytä, vituttaa jos en saa miestäni silloin kun haluan, tai orgasmia silloin kun siltä tuntuu.

Joten tavallaan e-pillerit ovat olleet mulle eräänlainen helpotus, pakotie pois seksin kiimasta. Sitä kun ei voi tuosta vain harrastaa perheessä, jossa on vuotias kesävapaalla viihtyvä kontrollifriikki, ja pari pienempää erityislasta tarpeineen. Pitäisköhän tuolle miehellekin hommata haluttomuuspillereitä? Ai niin joo, se voi tumputtaa ohimennen jos on tarvis: Meikäläisen kun pitää odottaa sopivaa hetkeä ja aikaa sillekin toimelle joten parempi vissiin olla haluamatta mitään toimia O.

Kiinnostaisi moniko tähän kyselyyn on vastannut, kun noin outo tulos saatu, että ei laatuun olla muka tyytyväisiä. Asiahan on nimenomaan päinvastoin. Suomalaiset ovat tyytyväisiä seksin laatuun, mutta eivät määrään. Laadussa ei ole vikaa, kuten tässä hömppäpömppäjutussa väitetään. Toiveet korostuivat etenkin miesten vastauksissa. Yhdyntöjen laatu on hyvä, mutta määrään ollaan tyytymättömiä. Miehet valittavat paljon siitä, että naiset eivät enää ilmaise haluavansa heitä.

On tärkeää kertoa pitkässäkin suhteessa, että "haluan juuri sinua, olet edelleen seksikäs, haluttava ja miehekäs minun silmissäni". Ja tähän kyselyyn vastasi miestä, ja sen tulokset noudattelivat seksologin aiemmin näkemien tulosten kanssa samaa linjaa.

Ja lähde on siis tässä: Alkoi ahistaa koko juttu, nyt ei tee mieli enää sitäkään vähää mitä muuten Oon mielummin yksin kuin alan stressaamaan jostain riittävästä ja riittävän hyvän seksin antamisesta. Mun mielestä meillä on tällä hetkellä erittäin riittävä ja tarpeeksi runsas seksielämä ja sikäli olen mieheeni oikein tyytyväinen, jos itse miehelle en kelpaa tämmöisenä mitä oikeasti olen libidoltani ja mieltymyksiltäni, varmaan parempi etsiä joku toinen elämänkumppanikseen.

Täällä naiset läpättävät päivät pitkät omasta, muiden, kummien, kaimojen ja naapuerien lissujen seksielämästä naisen näkökannasta jossa mies on tietysti sika. Ja nyt kun joku toi esiin miehen näkökannan, niin heti meni halut ja mies on sika.

Meidän seksielämä on sitä mitä minä nainen haluan ja jos se ei ole sellaista mitä minä nainen haluan, niin mies on sika ja voi lähteä. Ei hätää, tähän löytyy palstalta naisista henkistä tukea huutokuoron muodossa: Ilmeisesti seksielämää ei tarvitse koskaan edes pohtia kenenkään muun kuin naisen näkökulmasta ja sillä siisti.

Kaikki muu on sairasta, pervoa, naista alentavaa ja mies on sika. Joskus toivoisin, että miehetkin alkaisivat pihtaamaan, vaikka maailman tappiin asti, niin ehkä - huom ehkä - naiset joskus huomaisivat kuinka itsekkäitä toisinaan ovat. Teidän parisuhteessa ei ilmeisesti ole muita kuin sinä. Hänelle olisi riittänyt kerran kuukaudessa, minä tarvitsin 2 kertaa viikossa. Lopulta opettelin senkin taidon, pakon edestä, että en pettämään lähtenyt. Yritän ajatella nykyistä miestäni, ja hänen tarpeitaan, huolimatta siitä haluttaako minua vai ei.

KOSKA minulla on kokemusta siitä, miltä tuntuu jos toinen ei suostu edes säälistä. Joskus käytän sarkasmia ja isken kipeästi omaan nilkkaani, koska en enää jaksa ontua huolimatta siitä, onko minulla haluja tahi ei. En itse pihtaa, seksi vaan ei ole mulle kovin tärkeää enkä ole valmis sen eteen näkemään kovin paljoa vaivaa tai uhraamaan hirveästi aikaa johonkin oman seksuaalisuuden esiin houkutteluun, kun senkin ajan voin käyttää johonkin oikeasti mukavaksi kokemaani harrastukseen joka rentouttaa mua eikä aiheuta mitään suorituspaineita toisin kuin seksi tuon kirjoituksen mentaliteetilla MULLE aiheuttaisi - ei toki nykyään aiheuta semmoisena kuin sitä meidän suhteessamme on, missä on vapaus olla myös haluamatta ja parisuhteessa sekä rakastamisessa muitakin ulottuvuuksia, joilla osoittaa että toinen on tärkeä.

Mut jos seksistä tulisi meidänkin suhteessa jotain ihme temppuilua ja pakkoa, niin ei mulla olisi mitään mielenkiintoa enää semmoista suhdetta jatkaa vaikka se miten vastaisi jonkun tai vaikka omankin miehen toiveita. En hirveästi tykkäisi siitä jos mies suostuisi seksiin vain mun mieliksi vaikkei sitä haluaisi. Joten kyllä, mun miehenikin saa "pihdata" vaikka maailman tappiin asti, jos seksi ei hänestä ole mikään maailman tärkein asia ja häntä ei huvita.

Parempikin olisi pihdata, en mä halua mitään säälimunaa, jos toista ei huvita niin ei mulla ole mitään tarvetta ottaa hänen vartaloaan mukaan itseni tyydyttämiseen vaan osaan sen tehdä ihan itseksenikin. Jos mun mieheni olisi mennyt yhteen kanssani suurimmaksi osaksi siksi että toivoisi saavansa todella paljon ja säännöllisesti seksiä, niin ei se mun ongelmani ole. En ole koskaan puolellakaan sanalla vihjaissut mitään tämmöiseen mahdollisuuteen viittaavaa.

Päinvastoin olen ihan ekoilta treffeiltä asti suunnilleen täysin salailematta tehnyt julki, etten ole mikään erityisen seksuaalinen ihminen ja tuskin olen sellaiseksi koskaan muuttumassakaan. Tuohan nyt on vähän sama kuin omassa päässäni olisin kuvitellut että kyllä mun järkevä insinöörimieheni alkaa luritella mulle joka päivä kirjoittamiaan rakkausrunoja kunhan mennään naimisiin koska mun mielestäni se on avioliiton ydintä ja sit kiukuttelisin kun yllättäen näin ei käykään vaan joudun elämään kamalassa rakkausrunojen puutteessa vaikka juuri siksi halusin päästä naimisiin.

Tykkään x 1 List. Minä nainen olen tällainen, minun ei tarvitse muuttua. Sinä olet tuollainen, sinun miehen ei tarvitse muuttua eipä. Oletko kuullut, että kun parisuhteessa tulee toista vastaan, toinenkin tulee vastaan. Oon mä paljon miestä tullutkin vastaan ja joutunut tosissaan taistelemaan itseni kanssa, siksi tuntuu jotenkin tosi lannistavalta että sekään ei riittäisi.

Tää on just mikä mua seksissä ahdistaa et ikinä ei olis hyvä vaan aina pitäis vaan saada lisää ja jotain uusia juttuja just kun olis ehtinyt totuttaa itsensä niihin vanhoihinkaan ja vähän huoahtaa. Jos se on huonoa, niin sit ei oo hyvä ja kitistään, jos se on hyvää, niin sit sitä halutaan koko ajan lisää ja kitistään kun toista ei ihan koko ajan huvittais paneskella.

Olis tosi kiva jos joskus vois mennä omassa tahdissa ja antaa sen oman halun myös kokeilunhalun herätä kaikessa rauhassa ilman et täytyis jatkuvasti kiiruhtaa edelle siitä mikä itsestä tuntuis sillä hetkellä hyvälle toisen huomioinnin nimissä. Artikkelin pointti taisi olla tämä: Olihan tossa selvästi asiaa. No jos kerran ei tarvitse muuttua seksikoneeksi vaan ilmaista välittämistä miehelle, niin mikä hiton pointti tossa koko artikkelissa sitten oli? Kun nimenomaan sen jokaikinen vinkki liittyi siihen kuinka kyetä antamaan miehelle enemmän ja mieleisempää seksiä, minkä itse lasken kyllä askeleeksi kohti seksikoneeksi muuttumista.

Eikö sitä välittämistä nyt voi ilmaista monella muullakin tavalla, jos se kerran on tärkeintä? Oikeasti, siksi ne miehet ovat seksiä vailla, koska no joo, tietenkin koska ovat miehiä ne miehet välittävät teistä.

Mutta jos kumppani lähes aina torjuu toisen, vaikuttaa se väistämättä kumppaninkin seksuaaliseen identiteettiin. Ja nyt niille pää punaisena huutajille. Artikkelissa ei sanottu, että pitää antaa pakolla tai säälistä.

Enkä minäkään niin sano. Eikö se ole huomaavaisuutta parisuhteessa, jos pyrkii tulemaan toista vastaan haluamalla toista useammin, jos vastaavasti se toinen on siihen asti joutunut haluamaan vähemmän. Parisuhteessa on kaksi osapuolta ja niin kauan kuin minä, minä, minä -asenne on valloillaan, siitä tuskin tulee mitään. Seksissä, läheisyydessä, parisuhteessa, ihan missä vain pitäisi pyrkiä antamaan toiselle hyvää oloa.

Sitä kautta takuulla myös toinenkin pyrkii antamaan sinulle hyvää oloa. Kuinka monta kirjainta on sanassa ÄITI? Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

eroottinen foorumi mies ja nainen yhdynnässä Onko hän vähän kuin olohuoneen sohva: Etsiessään parisuhdetta mies haluaa ensin tunneyhteyden, sitten vasta seksiä. Joskus toivoisin, että miehetkin alkaisivat pihtaamaan, vaikka maailman tappiin asti, niin ehkä - huom ehkä - naiset joskus huomaisivat kuinka itsekkäitä toisinaan ovat. Lähemmässä tarkastelussa voisi paljastua ihan muuta. Jos aviomies vilkuilee naapuri rouvaa, se ei johdu siitä, että naapuri on kauniimpi.